Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Die_alive

Wyzwanie: zero cellulitu

Polecane posty

Go艣膰 Die_alive

Cze艣膰 :-). Czy znajda si臋 chetne kobitki, kt贸re podejmna si臋 ze mn膮 tego wyzwania?. Mam zamiar zaczac w lutym i do wakacji pozby膰 si臋 tego dziadostwa.. Elementy mojej walki : 膰wiczenia, ograniczenie s艂odyczy i s艂onego jedzenia, peeling z kawy i banki chi艅skie. I zimna woda pod koniec k膮pieli :-P. Kt贸ra chetna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Die_alive
To jak? :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie 膰wiczenia proponujesz? Cwiczylam rok temu z chodakowska turbo wyzwanie na cellulit i fajnie dzialalo z kosmetykami Eveline ale znowu troche sie zapuscilam i musze cos ze soba zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi sie nie chce samej masowac. Owszem na si艂owni臋 mog臋 chodzic i cwiczyc, z cukru tez zrezygnuj臋, ale to wszystko. Chyba poprosz臋 nazeczonego, zeby kupi艂 mi karnet na zabiegi wyszczuplaj膮ce. Czyta艂m, ze dermomasa偶 jest bardzo skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaaa, nast臋pna naiwna. "Wspomgaj" koncerny kosmetyczne "pozbywaj膮c si臋" celluitu. Nie ma na to kosmetyku ani lekarstwa. Malute艅kie grudki mo偶esz jeszcze zwalczy膰 masa偶ami szczypi膮c sk贸r臋 i j膮 masowa膰. Jednak te wi臋ksze ju偶 nie. Wydawaj kas臋 jak chcesz. Kasa nie moja i nic mi do tegoale to tak jak wydawanie kasy na kremy na zmarszczki kt贸re ju偶 istniej膮 i kt贸rych si臋 nie pozb臋dzie 偶eby jaki krem nie u偶ywa膰. Bzdura, bzdura i jeszcz raz bzdura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Die_alive
W poniedzia艂ek po pracy wstawie tu linki do 膰wicze艅 :-P. Teraz nie mam czasu, bo szko艂a. Nie ma co, tylko trzeba si臋 brac za siebie :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Die_alive
Peeling z kawy sama robi臋, a do baniek oliwka z Ziaji a偶 antycellulitowa. Polecam:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak robisz ten peeling z kawy? Owijasz foli膮 czy jakos inaczej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Die_alive
Trzy lub cztery lyzki kawy, lyzka cukru, 艂y偶eczka cynamonu, kilka 艂y偶ek wrz膮tku, tak 偶eby zrobi艂a si臋 papka. Jak ostygnie dodaje oliwke z ziaji b膮d藕 偶el pod prysznic, nak艂adam na nogi, masuje a potem siedze w wannie z tym15 minut ;-). 膯wiczenia to tez g艂贸wnie Chodakowska, fittapy, strefa04,Olaf Sawajner:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Die_alive
To s膮 jakie艣 ch臋tne? ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, ja jestem ch臋tna. Jestem w trakcie dermomasa偶u. Mia艂am ju偶 2 masa偶e, chodz臋 co 3 dzie艅, pierwszy by艂 najbardziej bolesny. Jescze 6 wizyt przede mn膮. Czyta艂am wcze艣niej same dobre opinie na temat tego masa偶u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Die_alive
No kobitki to do dzia艂ania ;-). Ja dzisiaj zrobi艂am trening i peeling;-). Mam nadzieje, ze wytrwam i bede 艣wiecic w lato nogami bez cellulitu;-). Dodam, 偶e gruba nie jestem. Waze maksymalnie 51,52 kg wieczorem, rano 艣rednio 50,5kg. Przy wzro艣cie 164cm:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Banki chinskie faktycznie sa super, ale nie dla osob z tendencja do pekajacych naczynek.

Udost臋pnij ten post