Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NikolinkaPiekna

jestem czy nie?

Polecane posty

Witam wszystkie Kobietki. mam problem nie wiem co się ze mną dzieje... byłam w szpitalu z odwodnienia od 31.12.2014 do 2.01.2015 brałam w tym czasie tabletki anty i mega dużo kroplówek antybiotyków tabletki odstawiłam 05.01.2015 i podczas 7 dniowej przerwy miałam bardzo delikatne ciemno brązowe plamienie. w czasie brania antybiotyków po powrocie ze szpitala dochodziło do kontaktów z moim partnerem od tego czasu mam temp 37.1-4 tydzień temu miałam taki ból piersi ze nie można było ich dotknąć do dzisiaj są znacznie powiększone. zrobiłam test wyszedł negatywnie. zrobiłam też HCG wyszło 0,500 mlU/ml czyli negatywnie. czy w dobrym czasie to zrobiłam bo do kolejnej miesiączki zostało 16 dni. chciałabym być w ciązy mimo że nie planowaliśmy tego dlatego robie testy i HCG

Gość gość
Nikolinkap******inka 16 dni do okresu to masz owulacje! !!!

Gość gość
póki co nie jesteś. :O

Gość gość
Kobietki 9 dni po stosunku zrobilam test choć wyszla jedna kreska. Test nie był z porannego moczu, czy mugl sie mylić?

Gość gość
tak, nie był wiarygodny. stosunek to nie zapłodnienie. najwcześniej test po14 dniach.

Gość gość
używaj wielkich liter, bo nie da się czytać

Gość gość
A ty autorko to myślisz choć trochę? Same problemy zdrowotne plus leki absolutnie niewskazane w ciąży a ty na luzaka pędzisz do ciąży. Weź się zastanów nad sobą. Taki chcesz start dla dziecka? Wróć do zdrowia, odstaw leki i zacznij brać kwas foliowy a dopiero potem myśl o ciąży.