Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy masło orzechowe jest dobre??

Polecane posty

Gość gość

Nigdy tego jakoś nie jadłam, a ostatnio zobaczyłam w sklepie i jakoś tak mnie naszło. Pytam was, bo nie chce kupować a potem wyrzuć do śmieci :D

Gość gość
rozgryź sobie orzecha i pociamkaj go chwilę - coś takiego plus lekko słonawe. Mnie osobiście smakuje, ale nie dla każdego.

Gość gość
owszem kotku, ale to nie jest takie słodkie jak nutella i ma słony posmak

Gość gość
Ok,, dzięki :) może się nawet skuszę. rozumiem, że jecie to z chlebem?

Gość gość
zależy, co kto lubi. Ja uwielbiam tosty z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym:D

Gość gość
jestem zajedwabiste - sama mogłaby słoik dziennie wpierdzielać :D ale tłuste dupsko nie pozwala już na takie cudowności - kiedyś były takie czipsy orzechowe curly - tam jest masło orzechowe. Jak lubisz smak tych czipsów to masłeko pokochasz :D Nie rozumiem tylko fenomenu masło orzechowego z galaretką w USA...

Gość gość
hehe ostatnia osoba mnie zachęciła, tylko tak jakos dziwne mi sie to wydaje, ze slone i smakuje :D

Gość gość
mnie ani mężowi nie smakowało. słoik poszedł na zmarnowanie, choć orzeszki bardzo lubimy.

Gość gość
Mi nie smakuje. Kupiłam kiedyś eko. w 99 procentach z orzechów. Nic specjalnego.

Gość gość
jest bardzo specyficzne,przykleja sie do podniebienia,mozna lubic albo nienawidzic,ja lubie bardzo ale wielu nie lubi wiec glupie pytanie,kazdy lubi co innego,ja uwielbiam owoce morza,znajoma sie porzygała jak zjadła:)

Gość gość
no własnie ta sól wydobywa smak.. Tylko musi być dobrej fimy przynajmniej 93% orzechów w skladzie. A nie jaieś tam felix bo sie zrazisz a szkoda, bo to fajna rzecz =)

Gość gość
Nie rozumiem tego fenomenu masła orzechowego, raz że niezbyt smaczne i lepiej sobie kupić zwykłych orzeszków, a dwa od groma w nim tłuszczu.

Dobre. Z konfiturą malinową, z czarnej porzeczki. Energetyczne, a jak ktoś nie może jesc orzechów (zalegają i są cięzkostrawne), to maslo jest jakąś alternatywą.