Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się wojny, Wy też?

Polecane posty

Gość gość

boję się że będzie wojna, nasza władza sobie nie poradzi przecież, że będzie głód choroby itp też tak macie?

Gość gość
nie będzie żadnej wojny

Gość gość
Władza będzie sobie siedziała w tym czasie za granicą w ciepłym pokoju :) Póki co P. Kopacz, Schetyna, Bujak prowokują słownie, wiec różnie może być...:O

Gość gość
no właśnie nasza władza nie jest w stanie ogarnąć takiej sytuacji w razie co, zwieją i tyle...

Gość gość
jak będzie wojna będziemy musieli walczyć i tak nie mamy wpływu na to ponoć rusek ma guza mózgu i dlatego tak szaleje

Gość gość
sorry ale kto u nas ma walczyć? Kombatanci chyba jak patrzę na młodych "mężczyzn" to się jeszcze bardziej boję... kto miał ich nauczyć? Nie ma patriotów, każdy się na innych ogląda

Gość gość
Wiem tylko, że 29 STYCZNIA , Kafe zostanie zamknieta :O

Gość gość
mężczyźni się nie nadają fakt ale są kobiety wystrzelmy ich wszystkich jak tylko przekroczą naszą granice pogonimy buraków aż pod ural

Gość gość
gość dziś sorry ale kto u nas ma walczyć? Kombatanci chyba jak patrzę na młodych "mężczyzn" to się jeszcze bardziej boję... kto miał ich nauczyć? Nie ma patriotów, każdy się na innych ogląda x Są i tacy ;) Wśród moich znajomych mam takie osoby i sam mogę przelać krew za swoich i za MOJA POLSKĘ ;) Te niewiasty o których piszesz powinny być naszymi tarczami ;)