Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfiK 774

jakie jest wasze zdanie??

Polecane posty

Gość smerfiK 774

byłam ostatnio u ginekologa ponieważ moja miesiączka przyszła 1 dzień po terminie i wg to trudno nazwać to miesiączka bo było to plamienie i oplawy stwierdziła że to grzybica. Kiedy skończyła badanie powiedziała że mogę się ubrać, ale kiedy już wychodziłam powiedziała że jak nie przyjdzie miesiączka to mam zrobić test a te lekarstwa na recepcję można stosować we wczesnej ciąży. Ogólnie ostatnio dużo jem właściwie to co chwilę oprócz tego dużo śpię i boli mnie na dole brzucha. Tylko darujcie sobie odpowiedzi typu języka ci brak itp..

Gość gość
test robiłaś, b hcg robiłaś?

Gość smerfiK774
Nie robiłam testu jeszcze. Ale waszym zdaniem ona coś wykryła czy po prostu tak to powiedziała

Gość gość
a wymaz zrobiła? ja mam grzybicowe problemy i nigdy mi się nie zdarzyło by coś nie tak z okresem było, fakt biorę anty ale no to chyba by jednak miało wpływ.

Gość smerfiK774
Zrobiła ogólne badanie ( rządziła palec naciskała na brzuch i tyle

Gość gość
jeśli można podczas ciąży stosować to może nie zaszkodza, ale bym jeszcze szła do innego lekarza (tylko, ze jak juz stosujesz leki to wymazu się nie da zrobić)

Gość gość
Zrób test, to nie jest trudne.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ