Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ja i moja dziewczyna pewnej nocy bawilismy się, a mianowicie dotknąlem jej pochwy penisem ( nie wkładałem, nie bylo wytrysku), dziewczyna zaczęła się martwić następnego dnia że jest w ciąży. Zrobiła po tygodniu test i nic nie wykryło ale ze to był dopiero tydzień wstrzymaliśmy się z radością. Okres jej przyszedł za dwa tygodnie tak jak miał być, bez żadnych spóźnień. Wczoraj dziewczyna zrobiła sobie test i na początku wyskoczyła jedna kreska czerwona, a po jakimś tam czasie jeszcze taka ledwo co widoczna, czy ona jesst w ciąży?

Gość gość
Jesli nie "wlozyles" i nie doszlo do wytrysku to raczej nie mozliwe :))

Gość gość
O Boże, tak to jest jak sie dzieci za seks biorą. Poukładajcie lepiej puzzle..

Gość gość
Popytaj panią w gimnazjum.

Gość coabeaberci1984dupbs
O Boże, tak to jest jak sie dzieci za seks biorą. Poukładajcie lepiej puzzle.. Jasne http://nkle.in/gYVw

Gość gość
Nie, Twoja dziewczyna nie jest w ciąży. Miała normalny okres, w terminie, więc nie macie się o co martwić. Jeśli chodzi o test ciążowy na ulotce wyraźnie jest napisane, że aby potwierdzić wynik należy odczekać ok 5 min i nie należy odczytywać go po czasie dłuższym niż 10-15 min, bo wtedy zachodzą inne re akcje i może pojawić się wiele "dziwnych" kresek. Należy zrobić test zgodnie z instrukcją, odczekać 5 min, odczytać wynik i test wyrzucić, KONIEC.