Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenamarzenka

Związek z facetem spod znaku wagi. Wasze opinie i doświadczenia

Polecane posty

Gość Marzenamarzenka

Witajcie, postanowiłam założyć taki wątek, ponieważ znam kilka facetów- wag (z jednym jestem od niedawna w związku) i- o dziwo- stwierdziłam, że ci faceci są bardzo do siebie podobni pod względem niektórych cech i zastanawiam się, czy to przypadek, czy może faktycznie coś jest w tych znakach zodiaku, a panów znam aż 5 spod tego znaku i to ich podobieństwo czasem aż mnie przeraża- tym bardziej, że z jednym wagą jestem i trochę się obawiam...

Gość Marzenamarzenka
Powściągliwość w okazywaniu uczuć, ci znajomi lubią sobie poskakać "z kwiatka na kwiatek", tak to wygląda, jakby nie potrafili się zaangażować w pełni, gdyż po czasie zmieniają obiekt swych fascynaci. Bywają bardzo zapatrzeni w siebie, egoistyczni wręcz, tylko oni mają rację i starają się innym ja narzucić. Mój facet jest taki sam, ale co do skakania "z kwiatka na kwiatek" to nie wiem, za krótko razem jesteśmy i mam nadzieję, że taki nie jest! A jakie są wasze doświadczeia z panami spod tego znaku?

Gość gość
to najgorszy znak zodiaku. sa niestabilni emocjonalnie, falszywi, materalisci do granic, flirtuja z kazda kobieta, szukajac podziwu. bardzo zalezy im na opinii otoczenia, wiec sie podlizuja. dodatkowo uciekaja w milczenie, unikaja konfrontacji i roztaczaja watpliwy urok, tak, by inni robili za nich rozne rzeczy. serio, to jest najgorszy znak zodiaku. mam porownanie- spotykalam sie z mezczyznami spod 10 znakow zodiaku. raczej sie wymiksuj.

Gość gość
jestem z "wagą" od 36 lat

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
co ma piernik do wiatraka?To,co wynioslo sie z domu i wartosci wpajane przez rodzicow,maja wplyw na charakter,a nie znak zodiaku.To,ze sa podobni,bo takowych przyciagasz,albo tylko tacy cie interesuja.Wy kobiety same wybieracie sobie partnerow.Pociagaja was wlasnie prozni,egoistyczni,bo sie u was wtedy ujawnia instynkt opiekunczy:D,musi byc meski,miec tors atlety,kupe kasy i musi byc piekny,potem macie za swoje:d

Gość Marzenamarzenka
Z tą niestabilnością emocjonalną to też się zgodzę! Zarówno mój facet, jak i Ci znajomi spod tego znaku są również bardzo niestabilni emocjonalnie, mają strasznie zmienne humory. Mój facet ma np. tak, że jak go coś zdenerwuje niezwiązanego z nami, to właśnie ucieka w milczenie- zamyka się w sobie i nie odzywa (nawet do mnie). Z tego,. co wiem, kobiet maiał sporo w zyciu, ale zarzeka, ze każda z nich coś dla niego znaczyła, że nie chodził do łóżka dla zabawy, a po prostu do każdej coś poczuł. Zgadza się, że mają w sobie wiele uroku, bo moje znajome aż mi go zazdrodszczą, mówią, że on ma coś takiego w sobie, co strasznie podoba się kobietą. Zarówno on jak i znajomi -wagi maja także bardzo przyjemne tony głosów, bardzo miło ich się słucha, gdy mówią, wręcz uspokajają swoją mową.

Gość byla zona pana wagi
uciekaj! on da tobie tak popalic, ze bedziesz wyla po nocach, to psychopaci kazdy bez wyjatku i tyranii, na sobie nigdy nie oszczedzaja na innych wrecz skapia, zalosni aktorzy, koop w d** im!

Gość Marzenamarzenka
Mój jest skąpy- na sobie także oszczędza, je byle co- byle jak najtaniej. W domu całą zimę nie odkręci sobie kaloryfera, by dostać zwrot za ogrzewanie, woli siedzieć w dwóch swetrach i wełnianych skarpetach. Gdy jwestem u niego to zwyczajnie marznę w tym mieszkaniu! Co dziwne, ci moi znajomi spod znaku wagi, chociaż sa już przed 40 i byli w różnych związkach, to każda kobieta ich zostawiała po jakimś czasie. Mój facet także się rozstawał , był w kilkuletnich związkach, zawsze to była wina jego byłych kobiet, bo wszystkie złe były (tak mówi). Ja jestem niby ta dobra (tak mi powtarza), ale jego słowa traktuję z dystansem, bo tamte też były dobre na początku, a potem nagle zamieniły się w jędze i on nie wie dlaczego. A wspomniałam o znaku zodiaku w tym wątku, dlatego, że ostatnio koleżanka z pracy spytała mnie, spod jakiego znaku jest mój TŻ, gdy powiedziałam, ze waga, to zrobiła "wielkie oczy" i odparła, że faceci spod tego znaku to najgorsze egzemplarze. Ona miała dwóch panów- wagi i mówiła, że obydwoje mieli te same paskudne cechy, opowiedziała mi jakie i to pokrywało się z tym, co ja zauważyłam w moim facecie i moich czterech kumplach spod tego znaku, przez co trochę się przeraziłam!

Gość gość
Właśnie też jestem ciekawa, bo niedawno poznałam czarującego pana wagę

Gość gość
Podbijam

Gość gość
co strasznie sie podoba kobieta:D,nastepna analfabetka:D

Gość gość
No nie wiem, ale moje miłości to same wagi. Nie wiem co oni w sobie maja ale wpadam jak śliwka w kompot.

Gość gość
No to troszkę namieszam ;-) od 14 lat jestem z wagą, w tym 3 lata w małżeństwie. Mój mąż to najukochańszy czlowiek pod słońcem. Nie ma rzeczy, której by dla mnie nie zrobił. Jest bardzo czuły, codziennie powtarza że kocha, rozpieszcza mnie codziennymi obiadkami i kawą podawaną do lóżka. Jest pracowity, typ domatora. Zamiast kolegów wybiera wieczór ze mną. Zawsze mogę na niego liczyć! Ceni sobie spokój, nie lubi kłótni - wtedy zamyka się w sobie. Nie jest pamiętliwy, szybko zapomina przykrości. Nigdy nie usłyszałam z jego ust zlego slowa na czyjś temat. Nie obgaduje, nie krytykuje. Bardzo uczynny, łatwo go wykorzystać. Zbyt ufny i łatwowierny! Wszyscy go uwielbiają. Ciągle słyszę, że mam idealnego męża. Nie jest mega przystojniakiem, a jednak ma powodzenie u kobiet. Myślę, że to za sprawą jego dobrego i przyjacielskiego charakteru. Nigdy nie dał mi powodu do zazdrości. Kocham go najbardziej na świecie!

Gość gość
bo trzeba mien niski iloraz inteligencji by wierzyć w to ze planety które sa oddalone o miliardy kilometrów maja wpływ na charakter czlowieka bo gdyby miały to trzeba by wypuscic wszystkich więźniów w tym morderców i pedofilów bo z winy ksiezyca czy Jowisza to uczynili a nie z własnej woli

Gość gość
Może i to niedorzeczne, ale ja również zauważyłam podobieństwo cech u ludzi spod tego samego znaku

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
Jako wadze schlebiaja mi te posty pelne uWagi. Wole zeby ktos mnie znienawidzil niz przeszedl obok obojetnie. Tyle krytyki pod naszym adresem? Dziekuje w swoim imieniu.

Gość gość
Ja właśnie zakończyłam znajomość z panem - wagą i zgadzam się: to chyba NAJGORSZY znak zodiaku dla faceta! Uwielbiają bajerować kobiety i na początku jest pięknie, ale potem wychodzi szydło z worka :O Chamski, wredny, uwielbia krytykować i zawsze "jego" musi być na wierzchu. No i wagi kochają WSZYSTKIE kobiety, dla nich chyba prawie każda to kandydatka do podrywu i flirtu. Tak jak ktoś napisał - z kwiatka na kwiatka, taki motylek. Okropny jest ten wagowy charakter, okropny... Trzymać się z daleka radzę.

Gość gość
Przede wszystkim to mizogin. Kobiety uważa za swój podnóżek. Za podgatunek, co podczas dłuższej znajomości wyjdzie wcześniej, czy później. Potrzebne mu są do jednego -do seksu i jeszcze prania, sprzątania, gotowania, bo jak nie to... Chwalić go masz, bo jak nie to on sobie poszuka. Wredny, mściwy. Jak będziesz mieć swoje zdanie, to zobaczysz jak Cię znienawidzi. Jak by mógł, to by zabił. Nie tłumaczy się z niczego bo tylko on ma rację. Milczy, bądź odwraca sytuację tak, by z Ciebie zrobić winną, broń boże on. Nie będzie się z Tobą liczył.Sknera. Zdradzacz, to już ktoś napisał. Jak zacznie zdradzać, to będzie Ciebie podejrzewał o zdradę byś się nie kapnęła.Uwielbia być pomocnym dla innych kobiet. Będzie się rozpuszczał taki będzie milutki jak go o coś poproszą. Zakompleksiony mocno ale stara się czymś imponować w stylu: ja mam jakieś hobby a ty co? Na pierwszy rzut oka to z pozoru inteligentny, mądry facet. Na drugi błoto, nic tylko błoto.

Gość gość
A coś milszego o nas? Bo to lekko subiektywne takie plucie jadem.

Gość gość
"Nie tłumaczy się z niczego bo tylko on ma rację. Milczy, bądź odwraca sytuację tak, by z Ciebie zrobić winną, broń boże on. Nie będzie się z Tobą liczył.Sknera. Zdradzacz, to już ktoś napisał." XXX gość z 20:32 prawda, sama prawda, szczególnie zdanie wyżej...

Gość gość
Nieprawda!!mój spod wagi i wszystko co piszecie to dyrdymaly i tyle nic nie pasuje:p

Gość gość
Poczekam, aż wam czółka się spocą zanim wytłumaczycie DLACZEGO macie z nami przykre doświadczenia.

Gość gość
Bliźniaki ratujcie :P