Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałam go i bardzo sie ciesze z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

Kiedys spotykałam sie z pewnym facetem ktorego kochalam,ale dla niego bylam zabawka do lozka. W tamtym roku jak sie spotkalismy zepsuł mi caly wyjazd wakacyjny bo podrywał moje koleżanki ,a mnie ignorował zupełnie... W koncu postanowiłam ,że zerwe kontakt i tak zrobiłam chociaz on jeszcze nie raz chciał sie spotkac. Niedawno napisał znowu ,a ja mu odpisałam ,że pewnie ,że możemy się spotkac ,ale na piwko po KOLEZENSKU kiedys tam przy okazji ":) I dobrze niech jego ego że jest boskim adonisem chociaz troszke zmaleje

Gość gość
Nie masz pojęcia jak on się cieszy,że uwolnił się od takiego bluszcza jak ty!!!

Gość gość
bluszcza? ja go kompletnie zlewałam ,poza tym chyba nie calkiem sie cieszy bo widać, ze trzeba mu kogos do seksu skoro namawial mnie na spotkanie :P ale teraz to niech sobie sam zrobi dobrze ,albo zaplaci prostytutce

Gość gość
Dziffka na pewno zrobi mu lepiej niż ty,spoko,da sobie radę bez ciebie.

Gość gość
I ja bez niego tez mam takich kandydatow na seks bez zadnego problemu :P a ze nie chcial docenic mojego uczucia to jego strata boja cos soba reprezentuje ,a on to szkoda gadac :D

Gość gość
Piszesz na forum że się cieszysz.. a chyba jednak trochę żal i tęskni się.. a poza tym "byłam zabawką do łóżka" jednak dobrze że się już nie spotykacie seks to za mało albo za dużo - w zależności czego się oczekuje powodzenia

Gość gość
Coś jednak w sobie miał skoro spotykałaś się z nim i ciebie bzykał.

Gość gość
miał ,ale juz dla mnie nie ma , jestem teraz z kims kto mne potrafil docenic ,a ten niech sie pocaluje w tylek ;) tyle ,ze teraz moglam go olac bez jakis wyurzutow do siebie, teraz czuje tylko satysfakcje , nic wiecej. że go spławiłam i że niech sobie nie mysli ,że na niego lece, że nie jest taki super jak on o sobie uwaza :) i uwazam ,że mu sie należało dostac kosza od jakiejs laski

Gość gość
A teraz ty dostaniesz kosza od obecnego jak się tobą znudzi.

Gość gość
albo on ode mnie, nie wiadomo

Gość gość
A więc to też nie żaden ideał tylko zapchaj dziura w miejsce tamtego.

Gość gość
Niby nic soba nue reprezentuje a jednak cie wydymal nie wiele chyba trzeba zeby cie zaciagnac do lozka co :)

Gość gość
Nie irytuj się kochana. Napisałam z ironią o tym zapchaj dziurze,ale dama jestem kobietą i nie mogę znieść jak mi facet przynajmniej co 2-3 dni dziurki nie zapcha. Lubię seks a jakoś na swej drodze spotykam facetów co najpierw jak króliki,raz za razem a potem na seks trzeba ich namawiać. Cóż,nieraz mi ich żal,ale bez sentymentów wymieniam na następny model.

Gość gość
no właśnie, ja tez ich wymieniam i bede wymieniac i bede zimna suka bez uczuc bo jak te uczucia okazywałam to źle sie to konczylo dla mnie. wiec bede taka jak faceci dla własnego dobra, a moze juz taka jestem, jak ktorys mnie bedzie chcial zranic jak tamten to mu powiem to co najbardziej ich boli czyli "zostanmy kumplami"

Gość gość
ci faceci dzisiaj to sa calkiem gowno warci wiec trzeba ich olewac popieram, olewanie dziala na nich jak lekarstwo

Gość gość
a wytykacie mi czemu rok temu poszlam z nim do lozka, bo bylam glupia, naiwna, zakochana, faktycznie mial cos w sobie nie zaprzeczam. ale juz nic nie ma i teraz czuje sie z tym fajnie, że wreszcie go olalam tak jak na to zaslugiwał :) po tym jak mu zaproponowalam zebysmy zostali kumplami nie odpisal nic wiec niech spada

Gość gość
Albo,,mam twój numer jakby co". No to jesteśmy dwie,zimne,wyrachowane suczki,wiedzące czego nam trzeba,nie znoszące dyktatu i fochów facetów. Oczywiście każdy następny model jest przekonany,że to on jest the best.Faceci żyją iluzjami,że to do nich należy ostatnie słowo.

Gość gość
on napewno myslał ,że to wlasnie do niego nalezy to ostatnie słowo i jak tylko do mnie napisze to ja do niego polece bo to taki boski adonis w lozku... ciesze sie ze go sprowadzilam na ziemie. choc juz komplretnie nic nie czuje, czulam jeszcze rok temu dosc mocno ,ale nie zaslugiwał na to

Gość gość
Każda leci na prącie. To jest "to coś", co on ma "w sobie". :classic_cool:A jak olewa, to przecież inny też "ma to coś w sobie", wystarczy poszukać. Nie oszukujmy się, nie ma osób niezastąpionych. Jest tylko las dupczycieli. :classic_cool:

Gość gość
Co robisz z dzisiejszym dniem. Ja wyleguję się jeszcze i rozważam gdzie wyskoczyć wieczorem. Mam kilka propozycji.

Gość gość
olewam wszystkich dupczycieli. dzisiaj WYPOCZYWAM, jutro pewnie też. coraz mniej mnie kręcą debile :classic_cool:

Gość gość
Mnie tez nie raz krzywdzili ,ale doszlam do wniosku ,że nie bede dla takich marnwac swojego zycia bo jest zbyt cenne. kiedys bylam naiwna gsaka ktora wierzyla w kazde slowo ,a teraz juz wiem ,że wiekszosc ludzi nie ma uczuc wiec nie warto im ich okazywa

Gość gość
On jest zwycięzcą Poroochal sobie Co jego to jego A twój obecny to przegraniec bo dopycha po nim

Gość gość
dla mnie jest przegranym bo najważniejsza dla mnie teraz w tej sytuacji jest satysfakcja ,że to ostatecznie ja jemu dałam kosza :P

Gość gość
Nie planujesz nic na wieczór. Mam obecnie takiego sobie facecika, planuje z nim wyjść i w trakcie imprezy wymienić go na nowszy model. Tylko rozważam gdzie się udać.

Gość szarik na 102
Wędrując przez "las dupczycieli"pooznałem Tych co mieli i nie chcieli,inni chcieli a nie mieli...wsadzając nos do dziupli usłyszałem: że to Ona wszystkich mieli. Została więc sekwoja,bo sekwoja to ja...