Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wedel zabił smak ptasiego mleczka

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie przepadałam za alpejskim mleczkiem bo było za słodkie, ale to co ostatnio zrobił Wedel ze swoim szablonowym produktem to skandal. Obecnie ptasie mleczko smakuje jakby się jadło kilogram cukru, ona właściwie nie smakuje bo jedynie co czuć to cukier. Czy Wy też to zauważyliście?

Gość gość
Dawno tego nie jadłem ale przeraża mnie to co piszesz :(

Gość gość
Takie czasy. Wszędzie króluje bylejakość, nawet w mowie ojczystej. Szablonowy produkt?:( Chińczykom się nie dziwię, że zj***li ptasie mleczko ale Polakom gwałcącym własny język, bardzo.

Gość gość
A co mnie obchodzi ten f**ked up język? :D

Gość gość
ja pamietam smak ptasiego mleczka wedel ale jak zmienil sie wlasciciel nie kupuje go nie smakuje mi kupuje inne

Gość gość
A czy wy pamiętacie stare czekolady Wedla - orzechową i kokosową? Taką z lat 90? Były nieco mniejsze od standardowych czekolad, ale za to grubsze, z większą ilościa nadzienia. I były rewelacyjne. Może nawet dobrze, że już ich nie ma, bo chyba bym je jadła codziennie....w latach 90 nie dysponowałam jeszcze swoimi pieniędzmi, więc kupowałam od czasu do czasu. Czekolad, które dziś Wedel produkuje, nie kupuję w ogóle. Większość smakuje jednakowo - za słodka czekolada ze słodką mazią w środku.

Gość gość
słodką maz w środku to ma cipka