Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veros

Rybka Bojownik proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Veros

W czworak wieczorem kupiłam sobie bojownika trzymałam go może w nie najlepszych warunkach ale dzisiaj miałam iść kupić akwarium 10l. Trzymałam go w bodajże 1l kuli z czarno białym żwirkiem. Wszystko co kupiłam sprzedawczyni mi dobrała żeby było wszystko w porządku. Jednak dzisiaj wstaje a mój bojownik zelży na dnie nie rusza sie, ani skrzelami

Gość gość
Może puściłas bąka w pokoju i sie biedak zadławił

Gość Veros
Proszę o poważne odpowiedzi bo to co piszecie nie jest nawet śmieszne

Gość gość
ok.dziewczyno jak kupujesz rybkę to zanim wpuścisz ja do wody innej niz ta w której ja przyniosłaś musisz ja do nowej wody adoptować,czyli najlepiej trochę tej wody z nowego akwarium wlać do tej w której przyniosłas rybkę

falstart zmień sklep, skoro sprzedał ci kulę do trzymania ryb nawet jednego bojownika nie trzyma się ryb w kuli tego bojownika pewnie juz nie uratujesz najlepiej byłoby go zanieść do sklepu, w którym go kupiłaś - niech sobie go pani opanieruje i usmaży na kolację, taki z niej znawca zoologiczny a na drugi, dobry już, początek - radzę zakupić książkę, jakąkolwiek, o akwarystyce poczytać, pomyśleć, nazbierać kasy i wtedy iść do sklepu

Gość gość
chcesz dokupić jeszcze jakąś rybkę do akwarium?