Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje marzenie to związek z męskim facetem, samcem alfa np gangsterem

Polecane posty

Gość gość

mafiozem

Oni rzadko są w związkach, a nawet jeśli to kobiety traktują jak przedmiot. Chcesz być szanowana musisz być jak oni wtedy będą traktować cię jak równego sobie, a jak podpadniesz to cię po prostu zabiją i nie wzruszy ich zasada że "kobiet się nie bije".

Gość gość
prowo 1/10

Provo 0,5/10 :) ale otwiera ciekawy temat. Jak szeroka jest definicja "prawdziwego mężczyzny". W zależności od poziomu kobiety, przyslowiowy samiec alfa może mieć tak różne oblicza, ze gdyby stanęli na wprost siebie idealne obrazy takich facetów różnych kobiet - byliby kompletnie inni.

Gość gość
A moje marzenie to to, żebyś samców alfa poszukała w zoo. tam ich pełno :P, w świecie ludzkim takich nie ma. :P

Gość gość
Tylko, że o tym czy jest gangsterem nawet się nie dowiesz. Prawdziwi zupełnie na nich nie wyglądają i świetnie się maskują. Prowadząc wzorowe życie. To nie film.

Gość Agent934204
Wielu waszych prawdziwych mężczyzn podczas aresztowania przez oddziały specjalne policji o 5 nad ranem opuszcza swoje kryjówki w zafajdanych gaciach czego wielokrotnie byłem świadkiem. Po takim transporcie więźniarkę trzeba wietrzyć, a czasami nawet czyścić.

Agent934204 - to nieliczne przypadki być może chyba u skarbników gangów. Takie coś się nie zdarza u tych ludzi, a jeśli się zdarza to nie są ci ludzie.

Na moim osiedlu mieszka 2 byłych bandytów. Kiedyś w latach 2000-2003 mieszkało co najmniej ich kilku. Po jednego przyjechali oddziałem ale dostał wcześniej info i zszedł po balkonach z 4 piętra bo te są z drugiej strony bloków ale wpadł przy innej okazji.

Gość gość
A moje marzenie, moze nie zwiazek, ale ostry numer z prawdziwym fizolem, spodnie robocze, brak koszuli, kask na glowie, IQ niewysokie zeby za duzo nie filozofowal, potęzna siła fizyczna... Czasem mam dosc męzusia, ktory najchetniej do lozka wskoczylby w garniturze:(

Gość malywloczykij
Hihi hihi Czym się wyróżnia samiec alfa? Jak go rozpoznać?

"Tylko, że o tym czy jest gangsterem nawet się nie dowiesz. Prawdziwi zupełnie na nich nie wyglądają i świetnie się maskują. Prowadząc wzorowe życie. To nie film. " x Oczywiście że się dowiesz. Taki ktoś zawsze jest inny nawet gdy się maskuje. Chyba że jest ścigany międzynarodowym listem gończym i grozi mu dożywocie. Ale dziś jest inaczej, w latach 90 i na początku nowego tysiąclecia w miastach owianych gangsterską sławą np w moim byli tacy którzy się z tym nie kryli. Dziś już nie ma prawdziwych gangsterów w białych, włoskich sweterkach, z widocznym złotym łańcuszkiem z oryginalnego, rozkruszonego splotu, skórzana ciemna kurtka i broń za paskiem. Wchodzi taki do sklepu lub na stację i nie wiesz czy to policjant czy gangster czy kto, gdy widzisz broń przy boku o nic się nie zapytasz - tak było w latach 90 i to naprawdę. Tylko w moim mieście były strzelaniny, głośne morderstwa. To przygoda, to już nie powróci choć oczywiście pisze bzdury, tylko czas i mentalność się zmienia.

Gość gość
samiec alfa daje kobiecie po pysku, regularnie i gwałci nie pytając się o zdanie

Gość gość
14:31 to nie samiec alfa tylko wyleniały z szarych komórek cham :D samiec alfa posiada siłę mentalną bycia na górze w hierarchii oraz szerokie poparcie środowiska w którym się obraca, a do tego trzeba rozumu :)

Gość gość
SAMCE ALFA< TO TYLKO W ZOO! a ci, o których piszesz, to zwyczajne chamy i upośledzeni słuchacze pua. Osobiście widziałam kiedyś ALFA w tv, i pewnie już też jest skamieniały na amen, tak jak przekonania, o których piszesz, miernoto! :P

Gość gość
a ja właśnie czytam książkę o kobietach polskiej mafii, książka w formie wywiadu z "Masą" i nie chciałabym być kobietą gangstera :). Wiecie, że tytył miss zdobywało się przez łóżko,

Masa należał do normalniejszych, bardziej pokornych gangsterów. O ile można nazwać go konfiturą to wszystkich pozostałych nie znał, był jedynie szprychą w wielkim kole.

Gość gość
Poczytaj ksiazke masy o kobietach i pienuadzach, to zobaczysz jak partnerki gangsterow mialy 'super'

Gość trójkątbermudzki
Ta normalniejszych, ile dziewczyn dostało w pysk od niego? To, że w porównaniu z takim Parasolem był w miarę ogarnięty to nie znaczy, że to jakiś kulturalny pan Jarek.