Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chore jajniki ?

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu, odczuwam silny ból jajników, od niczego nie uzależniony. 12 stycznia zakończył mi się okres, a od kilku dni odczuwam "skręt" w tej okolicy. :/ może jest to spowodowane jakimiś dniami, ale to nie pierwszy raz. Najgorzej, przy bieganiu, ćwiczeniach, wysiłku fizycznym. Staram się wyrobić kondycje, a to nie jest pomocne.. powinnam wybrać się do ginekologa, ale jestem dziewicą.. pierwsza wizyta.. i trochę się boję. Dodam, że moje miesiączki były bardzo bolesne, biorę Aulin, a od jakiś 3 miesięcy, jest krótszy i prawie nie odczuwalny.

Gość rgopagumid1982yigav
Od dłuższego czasu, odczuwam silny ból jajników, od niczego nie uzależniony. 12 stycznia zakończył mi się okres, a od kilku dni odczuwam "skręt" w tej okolicy. :/ może jest to spowodowane jakimiś dniami, ale to nie pierwszy raz. Najgorzej, przy bieganiu, ćwiczeniach, wysiłku fizycznym. Staram się wyrobić kondycje, a to nie jest pomocne.. powinnam wybrać się do ginekologa, ale jestem dziewicą.. pierwsza wizyta.. i trochę się boję. Dodam, że moje miesiączki były bardzo bolesne, biorę Aulin, a od jakiś 3 miesięcy, jest krótszy i prawie nie odczuwalny. Jasne http://fancyurl.altervista.org/6

Gość porpedonte1976pxtok
Od dłuższego czasu, odczuwam silny ból jajników, od niczego nie uzależniony. 12 stycznia zakończył mi się okres, a od kilku dni odczuwam "skręt" w tej okolicy. :/ może jest to spowodowane jakimiś dniami, ale to nie pierwszy raz. Najgorzej, przy bieganiu, ćwiczeniach, wysiłku fizycznym. Staram się wyrobić kondycje, a to nie jest pomocne.. powinnam wybrać się do ginekologa, ale jestem dziewicą.. pierwsza wizyta.. i trochę się boję. Dodam, że moje miesiączki były bardzo bolesne, biorę Aulin, a od jakiś 3 miesięcy, jest krótszy i prawie nie odczuwalny. Jasne http://hib.to/32

Gość gość
moim zdaniem albo masz miesniaki macicy albo torbiele na jajniku/jajnikach.ja mialam dokladnie taki sam problem ze w koncu wyladowalam na ostrym dyzurze bo bardzo bolalo i ruszac sie niemoglam. okazalo sie ze torbiel na jajniku mi pekla.wiec moze przelam strach i jazda do gina :)