Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś robiliście po

Polecane posty

Gość gość

przebudzeniu po kolei aż do teraz? Obudziłam się o 8mej i do 9 wierciłam się w łóżku, przeciągając co 10 minut. Przytulałam się z mężem i drapałam po pleckach dziecko które do nas przyszło rano. Potem wstałam zrobiłam wszystkim śniadanko. Poszatkowałam kapustkę do obiadu powiesiłam pranie i posprzątałam. Pojechaliśmy na zakupy. Potem do aquaparku na kilka godzin Godzinę pływałam Pół godziny niosła mnie woda w rwącej rzece 15 minut masowałam się w ciepłej solance n a mrozie i 10 minut pływałam na mrozie na torze. 30minut unosiłam się na falach morskich a kolejną godzinę moczyłam dupsko w 32stopniowych basenach potem gorący prysznic suszenie i na obiad. Teraz sobie odpoczywam a zaraz jadę spotkać z kumpelką. A Wy co dziś robicie?

Gość gość
Nikt nic dziś nie robił? Wszyscy robili dziś nic?

Gość gość
Obudziłem się o 10 Zajarałem skręta odpaliłem kafe założyłem topik, zajarałem skręta topik się nie przyjął Założyłem kolejny-znów to samo Ogólnie wyjarałem dziś 20skrętów i założyłem 20topików ...zajaram sobie zaraz

Gość gość
Nic dziś nie jadłeś nawet?

Gość gość
Nie Kasa mi się skończyła i nie mam na jedzenie Ale mam jeszcze paczkę szlugów!

Gość gość
A jakieś plany na wieczór?

Gość gość
Spotkamy się z kumplami! -Będziemy jarać trawkę.

Gość gość
obudzilam sie o 11.30 o 12 wstalam zrobic sniadanie i kawe i dalej lezalam do 14.00 kocham tak :) potem wstalam zaladowalam muze i posprzatalam, wykapalam sie przed chwila, zjem cos na szybko, kawa potem musze gdzies isc i o 20 piwko ze znajomymi