Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak zdradza mnie z gimnazjalistkami!!!

Polecane posty

Gość gość

Już BYŁY chłopak. Spotykamy się od 4 lat. Ostatnio mój "skarbek" zapomniał wylogować się z facebook'a ...tak mnie dziwiło jego ostatnie zachowanie i osoby które dawały "lajki" i komentarze do jego zdjęc i postów na facebook'u,że postanowiłam zobaczyć z kim sobie pisał ostatnio. Kiedy zobaczyłam wiadomość od gimnazjalistki (16 latka) zamurowało mnie,ich rozmowa była bardzo długa i raczej nie pisali o szkole ;) Dowiedziałam się też,że ostatnio melanżował sobie u kolegi w domu,a z Nimi piły 4 gimnazjalistki. Oczywiście na początku okłamałam go ...powiedziałam,że "kolega się wygadał" i zapytałam co on robił w towarzystwie tych dziewczyn. Stwierdził,że to tylko koleżanki. Z rozmowy na facebook'u jednak wynikło,że przespali się i to nie tylko raz. Wyobrażacie sobie?28 letni chłop z taką małolatą???!!! Jestem po prostu załamana. Jeśli dorwę tą dziewuchę to nie wiem co się stanie...

Gość gość
16 latka to juz nie powinna byc gimnazjalistka chyba ze wyjatkowo tępa. To juz licealistka raczej

Gość gość
Zrobisz lepiej jeśli poinformujesz o tym jej rodziców lub szkołę do której uczęszcza. Narobisz w ten sposób problemów i jemu i jej. Odechce się obojgu takiego romansu,melanżów,alkoholu i seksu. Swoją drogą to jest obrzydliwe...nie wiem kto jest głupszy On czy Ona. Odpuść sobie i nie przejmuj się. nie warto ;)

Gość gość
No to widzę,że go okłamała ;) Pisała,że ma 16 lat,a dobrze wiem do jakiej szkoły uczęszcza ta dziewczyna i wiem,że nie powtarzała klasy. Wiem o tym bo już się poinformowałam.

Gość gość
Więc edit - Chłopak zdradził mnie z 15-latką :)

Gość gość
Zaostaw dziewczyny. Glupie to, mlode i może po prostu nie wiedziała o tobie, szkoda sie dla takich lafirmynd poniżać. Lepiej jego kopnij w du...e Szczescia!

Gość gość
0/10, zacznij od nowa.

Gość gość
o ty bezbożnico będziesz się w piekle smarzyć za klamstwa i czytanie prywatnych wiadomości !!!

Gość gość
To raczej Bóg mi wybaczy,jemu zdrady i to jeszcze z dziećmi raczej nie ;)