Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałty na turystkach

Polecane posty

Gość gość

http://turystyka.wp.pl/title,Indie-zgwalcono-polska-turystke,wid,16305758,wiadomosc.html S************o! Najlepiej nie jeździć do tych chorych państw. Jeśli już się wybieracie to UWAŻAĆ na tych brudasów. Sama zostałam zgwałcona przez muzułmanów ponad 2 lata temu. I to gdzie... we Francji. Taka cywilizacja. Nie zgłosiłam tego bo było mi strasznie wstyd.Teraz tego żałuję, nie należy odpuszczać!Nie dopuśćmy do tego żeby ta brudna hołota znalazła się w Polsce. To dzicz , mydlą wam oczy śpiewkami o tolerancji a oni co tacy k***a tolerancyjni.

Gość gość
jak nie bedziemy sie rozmnażać jak króliki to chyba chuj nam z tego wyjdzie :P

Gość NAPLET 24 LATA
To som właśnie kozojebcy. Huj im w ucho.

Gość gość
Coś źle wkleiłam . Musicie skopiować ten link i do wyszukiwarki. Takich spraw jest mnóstwo i nikt o tym nie mówi.

Gość gość
wszędzie gwałcą, na całym świecie są gwałty nie tylko hindusi gwałcą ja miesiac temu wróciłam z miesięcznej wyprawy po indiach, 3 dziewczyny i 1 facet i jakoś nie była ani jednej sytuacji zagrożenia jakiegokolkwiek a podróżowaliśmy codziennie, codziennie inne miasto, wieś itp. wcześniej podróżowałam tylko z koleżanką po malezji, kambodży, tajlandii, birmie itp. nie można generalizować, wystarczy mysleć i się 'nie nadażać' i tyle w temacie

Gość ungoogline1987mkqrm
Coś źle wkleiłam . Musicie skopiować ten link i do wyszukiwarki. Takich spraw jest mnóstwo i nikt o tym nie mówi. Jasne http://spam.to/b

Gość gość
gwałty, kradzieże, porwania, pobicia - dlatego własnie nie powinno się podróżować samotnie.

Gość gość
Kiedyś na wakacjach w Turcji prawie zgwałcili mi siostrę. Gościu zdążył ją pobić i dzięki Bogu zdążyłem z interwencją. Ciężko było się z nimi sądzić, dostali śmieszną karę za pobicie a o próbie gwałtu już mowy nie było.

Gość gość
Autorka ma rację banda brudasów i dzikusów!

Gość gość
to polkę można zgwałcić?

Gość gość
Tak można, co za debil.

Gość gość
To że gwałcą europejskie kobiety jest zakorzenione w ich kulturze. W ten sposób chcą przekazać swoje geny do europy. Oni pójdą siedzieć lub nie a kobieta zajdzie w ciążę i urodzi małego araba lub murzyna. Wystarczy spojrzeć na demografię europy.

Gość gość
jakby sie zgodzila to by nie musieli g****ic, pewnie go sprowokowała wyglądem, odsłonięte ciało bluzka itp działaja zachęcająco na facetów.

Gość gość
Kiedyś rozmawiałem z arabem który mieszka w Polsce , mówił że tak jak ubierają się Polki w ich kraju jest nie do pomyślenia.

Gość gość
To wina samych kobitek, jak widze dziewczynę w samej bluzce, krótkie spodenki sam mam ochotę ją rozebrać na ulicy i zapłodnić :)

Gość gość
To nie wina kobiet tylko tych brudnych s**********w!

Gość gość
Te brudasy gwałcą np. w Norwegii i też wszyscy boją się o tym mówić.

Gość gość
Przecież nie musi rodzić tego "małego araba lub murzyna". Skoro kogoś stać na wyprawy do Indii, to wyjazd do Czech i skrobanie nie powinno dać się odczuć na portfelu danej osoby.

Gość gość
Ja znam osobiście taką kobietę która urodziła czarne dziecko które było efektem gwałtu. Tego gościa ukarano co ją skrzywdził. Dziwnie to musi się czuć jej mąż. Wychowuje nie swoje. Ja nie wiem dlaczego ona nie zrobiła skrobanki. Ich sprawa.

Gość gość
Albo to nie był gwałt?

Gość gość
To nie gwałty, tylko panny rządają kasy, gość nie chce płacić, to te wołają że to gwałt, bardzo żałosne podejście.

Gość jednanamilion0
trzeba nosić ze sobą gaz pieprzowy, kosztuje jakieś 20 zł

Gość gość
Dokładnie, gaz pieprzowy to moim zdaniem najlepsza broń dostępna bez zezwolenia dla kobiety. Najlepiej brać puszki powyżej 50 ml (koszt ok. 30 zł np. na bron.pl), wówczas można poprawić napastnikowi, jeśli dalej jest agresywny.