Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klucie w pochwie i odbytu

Polecane posty

Gość gość

Hej od jakis 3 godzin mam dziwne klucia w pochwie odbycie czuje ruchy dzidzi ale zaczyna tez mnie pobolewac kregoslup czy to sa skurcze nie mam plamien bylam u gin 3. Dni temu i. Przy badaniu gin. Nie bylo nic zlego bo nic nie mowila martwie sie odpiszcie prosze

Gość gość
Jrstem w 24/25. Tc

Gość gość
Odpisze ktos dodaam.ze brzuch.mam.twardy jak.kamien

Gość gość
może zadzwoń do lekarza, jak nie to od razu do szpitala jedz sie zbadac

Gość gość
weź ciepłą kąpiel, ułóż się wygodnie, najlepiej na prawym boku. w trakcie kąpieli popijaj wodę. potem do łóżka, jeżeli nie pomoże to przedzwoń na ginekologie lub do szpitala.

Gość gość
moze ci sie szyjka otwierac bo mialam podobnie, powinnas jechac z tym na izbe zeby ci sprawdzili tym bardziej ze masz twardy brzuch, mi zalozyli pesar i dali leki rozkurczowe inaczej bym poronila

Gość gość
Hej.wzielam ciepla.kapiel wczoraj i mi przeszlo.a dzis nadal.mam brzuch jak bania twardy i wogole ale ja od 4 dni nie zalatwialam sie moze to od tego?

Gość gość
a nie mozesz poprostu isc do lekarza zeby to sprawdzili, chcesz urodzic wczesniej? nie wiesz w jakim stanie jest twoja szyjka jak cie tak boli i kluje

Gość gość
Moge isc ale w srode chyba jakbym mogal od raz to bym poszla.normalne co ? Pozatym.chyba od tego forum jest zeby sie ppdpytac 3 dni temu na badaniu nic zlego nie bylo ,,

Gość gość
Ja tak mam od jakichś 2 tyg. Dziecko jest głowa w dol i napięta na szyjkę, stad te klucie. Ale ja jestem w 34tc. Wczoraj byłam na im - wizytę miałam tydzień wcześniej, sprawdzali mi szyjkę, jest zamknięta ale się skraca.

Gość gość
A jak oni stan szyjki.sprawdzaja. przy usg czy tak przy badaniu ginekologicznym ?no ale 25 tc to chyba za wczesnie na skracanie szyjki ,

Gość gość
Odpisze ktos