Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tyg noworodek

Polecane posty

Gość gość

Ile śpi w ciągu dnia wasz 7 tygodniowy noworodek ? Mój śpi ciągle tak jak zaraz po urodzenia. Może z dwa razy w ciągu dnia po pół h nie śpi .

Gość gość
7 tyg. dziecko to nie noworodek a niemowlak.

Gość gość
To niemowlak przepraszam

Gość gość
Spi w sumie 23 godz na dobe?

Gość gość
ile razy na dobe je?

Gość gość
Takie maluszki powinny spac ciagle i jesc. Nie patrz na norme, moj np nie spal w ogole, co bylo koszmarem bo ciagle trzeba bylo go nosic, mial kolki, placz i nie przespane noce. Kazde dziecko jest inne, to indywidualna sprawa

Gość gość
Nnieprawda ostatnia wypowiedź dwumiesięczne niemowlę na pewno nie śpi cały czas nie powinna przynajmniej

Gość gość
Mój synek w czwartek skończył 6 tygodni. Śpi całą noc(budzi się 1-2 na przebieranko i cycusia), w dzień tak porządnie tylko na 2-godzinnym spacerze...a reszta to je, jest noszony, zabawiany...jak zasypia-to raczej świruje bo to taki 10-minutowe drzemki z na pół przymkniętymi oczkami:-)

Gość gość
Rano o 7 pije i pół godziny jest aktywny uśmiecha się itp. Po pół h zaczyna szukać smoka i marudzić kładę go do łóżeczka od razu przytula się do pieluszki i zasypia. Po 3 g budzi się na mleko. Po wypiciu od razu zasypia. I po 3 h znów mleko. Jeszcze w godzinach popołudniowych także pół h aktywny i śpi ciągle. O 19 kapiemy i zasypia w nocy dwa razy pije. Czy któraś z.was tez miała takiego spiocha ? Mam wrażenie ze nie mam dziecka. :)

Gość gość
Dokladnie mialam tak samo.jadl i spal.jakby dziecka nie bylo,nie wiedzialam co to nieprzespana noc.tak bylo do pol roku,potem pokazal różki.teraz konczy rok i prawie wcale nie spi za to wszędzie go pelno.nadrabia skutecznie te pierwsze pól roku.

Gość gość
Czyli nie tylko ja mam takiego spiocha. Jak długo to trwało kiedy przestało tak spać

Gość gość
moj ma 4 miesiace i czasem ma takie dni ze duzo spi.. kazde dziecko jest inne