Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęga _ jolka

sąsiedzi z piekła rodem

Polecane posty

Gość tęga _ jolka

tu wpisujemy wyczyny durnych sąsiadów;) moja sąsiadka na ten przykład ,uważa,że jak trzepie swoje wycieraczki nad moim balkonem to kurz leci do góry [zły]

Gość gość
moja sasiadka natomiast uwaza ze wycieraczek nie ma potrzeby trzepac gdyz po pewnym czasie same wyjda i zwykle wychodza :classic_cool: stopka: rabneli mi wycieraczke, na hooy im ona?

Gość gość
nie mówcie mi o sąsiadach bo jak pomyślę co czasem wyprawiają to tracę wiarę w człowieka co? w bydlaka!!!

Gość Podli sublokatorzy
Od niedawna wynajmują w bloku mieszkanie.Pewnie nie mieszkali wśród ludzi, bo zachowują się jak bydło.U nich tętni życie dopiero w nocy.Ta kobieta jest w ciąży, zamiast spać, łazi po mieszkaniu, spadają jej garnki, pokrywki i inne rzeczy.Możecie sobie wyobrazić jak to niesie w blokach, zwłaszcza w nocy. Rano do pracy wstaje nieprzytomna.Nie można jej zwrócić uwagi, bo wrzeszczy na mnie i mówi że zgłosi na mnie na policje że ją nękam?! Co w tej sytuacji robić z taka idiotką.Zgłosiłam właścicielowi, a ten zupełnie nie reaguje.Zachowuje się jakby to był ktoś z jego rodziny! Zdaje sie bez sprawy sadowej nie obejdzie się!