Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście musiały wybierać w życiu to który scenariusz byście wybrały

Polecane posty

Gość gość

Związać się z facetem który wam się podoba, pociąga was, z którym jest mega chemia seksualna, z którym po prostu przeżywacie mega szczęście i spełnienie jako kobiety, ALE widać na wstępie że charaktery wasze nie współgrają ze sobą, gdyż nadajecie na totalnie różnych falach i na dodatek facet nie jest przewidywalny, nie rokuje w ogóle na przyszłość przez co szczęście to zapowiada się na ulotną chwilę, a nawet jakby doszło do założenia rodziny z kimś takim to za pare lat facet ten jak to szło przewidzieć nie sprawdza się jako mąż (o ile w ogóle jakimś cudem zostanie mężem) a tym bardziej jako ojciec i za kilka lat odchodzi, a wy przez reszte życia jesteście samotnymi matkami. Czy druga wersja. Z facetem nic nie iskrzy, nie jesteście zakochane, nawet wam się nie podoba fizycznie, jest totalna klapa na poziomie seksualnym, zero jakiegoś ognia w tym co z czasem rokuje na to że skończycie sfrustrowane i na poziomie relacji jak brat ze siostrą ALE jest między wami przyjaźń, wiecie że zawsze będziecie mieli z nim o czym gadać, bo charakterem nadajecie na podobnych falach, jest z nim poczucie bezpieczeństwa, wiecie na czym stoicie bo facet ten was nigdy nie zostawi, wiecie że na całe życie z wami będzie, nawet na starość, zawsze będzie się wami opiekował, zainteresuje się domem, obiad nawet zrobi, będąc ojcem sprawdzi się w 100%, a jak będzie trzeba to i w ogień za wami wskoczy. Co byście wybrały :O

Gość gość
Zdecydowanie tego drugiego

Gość gość
Żadnego! Albo wszystko albo nic. Co z tego, że w połowie jest okej jak reszta ch*ja warta.

Gość gość
mam DOKŁADNIE ten sam problem. nr 1 - to mój kochanek, nr 2- to mój facet. wiem, zdradziłam, straszne. ale problem w tym - co dalej? kochanek mówi, że chce być ze mną. ostatnio skłaniam się ku kochankowi, bo z moim facetem pewnie i tak nic z tego nie będzie po tym, co zrobiłam (nie potrafię żyć w kłamstwie). ewentualnie rozważam, żeby powiedzieć facetowi o tym, co się stało i niech on zdecyduje. jeśli mi wybaczy - zostaję, jeśli nie - spróbuję z kochankiem, i tak nie mając nic do stracenia. ale najczęściej myślę, że tak jak napisał gość wyżej - ŻADNEGO. tak to się pewnie u mnie skonczy. z zadnym z nich nic nie wyjdzie. i zostanę starą panną :(

Gość gość92
1 zdecydowanie! Jest namiętność sex porządnie chce go on chce mnie a co w przyszłości zawsze wychodzi w praniu;) Można kłócić się natomiast później fajnie godzić...to jest zycie;)

Gość gość
Trzeci. Albo samotny.

Gość Ankjaa
Zwierzaka + wibrator Dalabym rade

Gość gość
w wieku 20 lat pierwszego....pozniej drugiego....poza tym nigdy nie masz pewnosci ze ten drugi cie nie zostawi...wiec nie badz taka pewna.ale jezeli sie sprawdzi jako maz i ojciec to niech bedzie..najwyzej kochankow bd sie mialo na boku :D

Gość gość
gdyby ciocia mial wasy to by byla wujkiem stopka: czy da sie podetrzec doope srajtasma zapleciona w warkocze?

Gość gość
nr 3 chemia, miłośc, dopasowanie i przyjaźń. Twój wzór nie dopuszcza tego, że ludzie się zmieniają i a miłośc jest wielką siłą. Ty się boisz ryzyka, wolisz marnować czas niż działać.