Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podsłuch.Niania.Pomóżcie !

Polecane posty

Gość gość

Witam,od jakiegoś czasu mam pewne podejrzenia,ze niania źle traktuje moje dziecko.Syn ma rok i nic mi jeszcze nie powie,ale czuje,ze cos jest nie tak. Znajoma poradzila mi zalozenie podsluchu.Czy korzystacie z takiego urzadzenia i czy możecie polecic mi jakas konkretna firme/model urządzenia?Sporo tego na allegro,ale nie wiem czy te tańsze tez będą ok? Mam mieszkanie 70 m i nie mam pojęcia na jakie parametry zwrócić uwagę. Pomóżcie proszę.

Gość gość
A może lepsza byłaby kamera plus podsłuch?

Gość gość
W sumie..a mozesz cos konkretnego mi polecic?

Gość gość
Szczerze to niezbyt...nigdy nie musiałam z czegoś takiego korzystać. Ale jeśli masz podejrzenia, to na pewno warto. To Twoje dziecko, a ona bierze jeszcze za to pieniądze.

Gość Piotrek78
W telewizji wypowiadał się jeden z detektywów, że w takich sytuacjach najlepiej zainstalować w domu kamerkę ukrytą w jakims przedmiocie, np. w zegarze, w necie trochę tego jest, np. www.alfatronik.com.pl/kamery-zamaskowane-nagrywaniem-rejestrator-detekcja-ruchu-ukryty-budziku-p-897.html bo wtedy taka niania nie wie że jest nagrywana i jest bardziej naturalna, to co zostaje nagrane pokazuje jaka naprawde jest