Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25

POMOCY mam dziwny problem

Polecane posty

Gość gość25

witam pisze poniewaz mam podobny problem staramy sie z mezem od ponad roku najgorsza jest comiesieczne wyczekiwanie i nadzieja nawet sex nie daje takiej przyjemnosci ze stresu :( nie bylismy jeszcze na jakis powazniejszych badaniach wiec nie wiemy gdzie jest przyczyna jednakze boje sie ze u mnie moze byc cos nie halo od jakis 3 lat mam niepokojace dolegliwosci moze ktos ma podobni i wie cos na ten temat mam czeste: wzdecia biegunki gazy, dretwienie i straszny bol rak dloni i palcow w nocy, czasami dokucza mi zgaga (jednakze wrzodow nie wykazalo) straszna ochota na slodkie codziennie musze cos pochlonac co za tym idzie w rok przytylam 6kg, czesto lapie zapalenie pecherza i infekcje w pochwie uplawy i nieprzyjemny zapach z pochwy nawet tuz po prysznicu :(( (nie pamietam kiedy mialam mienetke przez to) :(( potrzebuje dozo snu moze spac codziennie po 12h i w dzien chodze jakas przybita spiaca itp noi odnosnie okresu jest w miare regularny ale zaczyna sie brazowymi plamieniami ok 1 dzien + 1,2 dni skapego krwawiania i tyle... POMOZCIE jesli wiecie co mi moze byc na wiosne wybieram sie po kolei do lekarzy gastrolog ginekolog neurolog ortopeda na razie zbieram kaske bo prywatne wizyty + recepty to wor pieniedzy ^.^

Gość gość
Gdybym ja miala takie objawy nieczekalabym do wiosny ale juz poszlabym do ginekologa.

Gość gość
zrób sobie krzywą cukrową wg mnie to cukrzyca

Gość bandresigbe1982gyvtf
witam pisze poniewaz mam podobny problem staramy sie z mezem od ponad roku najgorsza jest comiesieczne wyczekiwanie i nadzieja nawet sex nie daje takiej przyjemnosci ze stresu nie bylismy jeszcze na jakis powazniejszych badaniach wiec nie wiemy gdzie jest przyczyna jednakze boje sie ze u mnie moze byc cos nie halo od jakis 3 lat mam niepokojace dolegliwosci moze ktos ma podobni i wie cos na ten temat mam czeste: wzdecia biegunki gazy, dretwienie i straszny bol rak dloni i palcow w nocy, czasami dokucza mi zgaga (jednakze wrzodow nie wykazalo) straszna ochota na slodkie codziennie musze cos pochlonac co za tym idzie w rok przytylam 6kg, czesto lapie zapalenie pecherza i infekcje w pochwie uplawy i nieprzyjemny zapach z pochwy nawet tuz po prysznicu (nie pamietam kiedy mialam mienetke przez to) potrzebuje dozo snu moze spac codziennie po 12h i w dzien chodze jakas przybita spiaca itp noi odnosnie okresu jest w miare regularny ale zaczyna sie brazowymi plamieniami ok 1 dzien + 1,2 dni skapego krwawiania i tyle... POMOZCIE jesli wiecie co mi moze byc na wiosne wybieram sie po kolei do lekarzy gastrolog ginekolog neurolog ortopeda na razie zbieram kaske bo prywatne wizyty + recepty to wor pieniedzy ^.^ Jasne http://isthat.info/t

Gość gensoticra1976jemue
witam pisze poniewaz mam podobny problem staramy sie z mezem od ponad roku najgorsza jest comiesieczne wyczekiwanie i nadzieja nawet sex nie daje takiej przyjemnosci ze stresu nie bylismy jeszcze na jakis powazniejszych badaniach wiec nie wiemy gdzie jest przyczyna jednakze boje sie ze u mnie moze byc cos nie halo od jakis 3 lat mam niepokojace dolegliwosci moze ktos ma podobni i wie cos na ten temat mam czeste: wzdecia biegunki gazy, dretwienie i straszny bol rak dloni i palcow w nocy, czasami dokucza mi zgaga (jednakze wrzodow nie wykazalo) straszna ochota na slodkie codziennie musze cos pochlonac co za tym idzie w rok przytylam 6kg, czesto lapie zapalenie pecherza i infekcje w pochwie uplawy i nieprzyjemny zapach z pochwy nawet tuz po prysznicu (nie pamietam kiedy mialam mienetke przez to) potrzebuje dozo snu moze spac codziennie po 12h i w dzien chodze jakas przybita spiaca itp noi odnosnie okresu jest w miare regularny ale zaczyna sie brazowymi plamieniami ok 1 dzien + 1,2 dni skapego krwawiania i tyle... POMOZCIE jesli wiecie co mi moze byc na wiosne wybieram sie po kolei do lekarzy gastrolog ginekolog neurolog ortopeda na razie zbieram kaske bo prywatne wizyty + recepty to wor pieniedzy ^.^ Jasne http://yo.io/fPsQ