Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Słaby charakter faceta.

Polecane posty

Gość gość

od 5 miesięcy spotykam się z mężczyzną ma 30 lat, wciąż mieszka z mamą, znamy się krótko, ale poruszyłam temat wspólnego mieszkania w niedalekiej przyszłości. Stwierdził ze bardzo dobry pomysł, i na stwierdzeniu się skończyło, po kilku dniach powiedział że jak na razie nie stać go na wynajem mieszkania, bo jak to powiedział mu kolega, nie musi martwić się opłatami, czynszem i jedzeniem, że on na jego miejscu nie wyprowadzałby się od matki. Ale mój facet ma 30 lat, czemu sugeruje się opiniami innych? Dodam że ten sam kolega był 'zły' na mojego faceta za to ze zaczął być ze mną, zachowywał się absurdalnie, np. rozłączał się gdy mój chłopak na jego pytanie co robisz? stwierdzał ze jest ze mną. Gdy zamieściliśmy informację o związku ten sam kolega napisał : w końcu męska decyzja. Co więcej ten post polubiło kilkoro jego znajomych. Do dzisiaj nie dowiedziałam się o co chodzi. Mój facet wozi go gdy ten go o to poprosi, pożycza mu pieniądze. Nie tylko jemu daje się tak wykorzystywać, ja np muszę iść do domu bo on musi zawieźć matkę do sklepu. Ogólnie jest za dobry, ma za słaby charakter. mam wrażenie że każdy nim manipuluje. Co robić?!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować