Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatoki i Sinupret

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ;) C hciałam sie was zapytać co sądzicie o leku sinupret ? Faktycznie pomaga ? Mam zatkane zatoki,mówie przez nos do tego przytkane uszy nos otwarty . Czy on pomoze by ta wydzielina zeszła ?

Gość gość
sinupret tylko zwiększy ilość wydzieliny bardziej pomagają preparaty z pseudoefedryną np. Sudafed, ulga już po pół godzinie od zażycia

Gość gość
ale ja mam zatkane zatoki. Nos jest drożny norlanie oddycham . Wydzielina spływa mi po tylnej scianei gardła i [rzytyka uszuy. Barałam Sudafety Cirrus ale nie spływa wydzielina . Co myliscie na temat sinupretu ?

Gość gość
ja bardzo polecam, ale w kroplach i wiecej niz jest w ulotce. Lekarka mi powiedziała, zeby brac nawet 80 kropli przez pierwsze dni, 3 razy dziennie. od razu po pierwszym dniu mi odblokowało ładnie. Krople się łyka, nie kropi.

Gość gość
mnie Sudafed nie pomaga wcale natomiast Sinupret bardzo! ale należy go przyjmować tak jak jest podane na ulotce 6 tabletek dziennie i nie przerywać leczenia, gdy czujemy, że jest już lepiej czy dobrze, trzeba brać je z miesiąc

Gość Zycia321
Może jednak wybierzesz się do lekarza? Nie leczone zatoki i ich ból powraca ze zdwojoną siłą czego nie polecam. Ja miałam robiony FESS w cm mml czyli usuwali mi zmiany w obrębie ujść zatok które były przyczyną zaburzeń wentylacji i drenażu zatok przynosowych. Ciągły ból głowy i problemy z zatokami minęły jak ręką odjął.

OOOOOOOOOOOO! Ja też miałam robioną endoskopową operację zatok! Zapuściłam się cholernie z bólami głowy i doleczeniem zatok że w szpitalu wylądowałam! Nie polecam tego rodzaju bólu. :/

Gość gość
gdzie robiłyście ten fess ?

ja miałem usuwany migdałek, implanty podniebienne wszczepiane w klinice MML, bo cały czas miałem problem z zatokami, a nikt w państwowym szpitalu nie umiał mi skutecznie pomóc, a i jeszcze plastykę zatok :)

Gość gość
stosowałam sinupret i o kant d**y potłuc , nic nie daje

Gość ffinka
NERKI =ZATOKI