Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćel

JAK pozbyc sie uczucia do tego chlopaka

Polecane posty

Gość gośćel

na wstepie powiem, ze nie jestem nastolatka. mam 30l. jestem singlem. ostatnio poczulam cos do faceta, nie bede sie rozpisywac o jego wadach- ogolnie lepiej bylo by dla mnie gdybym nic do niego nie czula. a tym czasem cos mi odbilo- nie moge doczekac sie likendu kiedy znowu gdzies razem wyjdziemy (co lepsze jestesmy paczka znajomych jezdzacych wspolnie na imprezy, do pubu znam go juz dosc dlugo). ciagle o nim mysle, zagladam na jego profil spolecznosciowy i takie tam;). trwa to od 2 tyg. czy jedynym sposobem w moim przypadku jest rezygnacja z łikendowych spotkan ze znajomymi i nim?

Gość gość
kombinuj tak, zeby to on nie jezdzil z wami np powiedz znajomym, ze ty mu dasz znac kiedy, gdzie i o ktorej a wcale sie do niego nie odezwij;D

Gość gość
Nie żałuj sobie spotkań z przyjaciółmi, ograniczanie sobie życia to nic fajnego :/ Może się zbłaźnij kilka razy przy nim, to jemu nie będzie chciało się do ciebie zbliżać :D kup też luźny dres i białe adidaski :)

Gość gość
Powiedz mu, że go kochasz i marzysz o wielkim ślubie, piątce dzieci, ogródku, a w nim psie pasterskim, fioletowych zasłonach w oknach na tarasie i oddzielnym pokoju do spania dla każdego z małżonków.

Gość gośćel
ja pytam powaznie a wy sobie zarty robicie;(. nie pytalam jak go do siebie zniechecic tylko jak przestec o nim myslec?

Gość gość
To jest niepoważne pytanie z założenia ;) Ewentualnie możesz zrobić tak jak robią mężczyźni: znaleźć zajmujące hobby albo znaleźć innego do wzdychania.

Gość attiomindsteep1979hvbsd
na wstepie powiem, ze nie jestem nastolatka. mam 30l. jestem singlem. ostatnio poczulam cos do faceta, nie bede sie rozpisywac o jego wadach- ogolnie lepiej bylo by dla mnie gdybym nic do niego nie czula. a tym czasem cos mi odbilo- nie moge doczekac sie likendu kiedy znowu gdzies razem wyjdziemy (co lepsze jestesmy paczka znajomych jezdzacych wspolnie na imprezy, do pubu znam go juz dosc dlugo). ciagle o nim mysle, zagladam na jego profil spolecznosciowy i takie tam . trwa to od 2 tyg. czy jedynym sposobem w moim przypadku jest rezygnacja z łikendowych spotkan ze znajomymi i nim? Jasne http://www.rll.cc/ek4P

Gość gośćel
wiem, ze rozwiazaniem byly by niezobowiazujace spotkania, no wiecie.... obawiam sie jednak, ze on by wszystko wypeplal reszcie znajomych i byla by lipa. chlopaki a wy gdbyscie byli w takiej sytuacji dotrzymali byscie tajemnicy czy pochwalili sie kolegom?