Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak radzicie sobie ze sprzątaniem jak wasz pies ma cieczkę?

Polecane posty

Gość gość

masakra jakaś, ja już nie wyrabiam, ciągle tylko z mopem latam. A najgorsze są kanapy i fotele na które ona wskakuje,poprzykrywałam jakimiś narzutami bo wiadomo ,łatwiej wyprać ale to też muszę zmieniać codziennie bo plamy pojawiają się natychmiast.

Gość gość
zakladamy pieluchy, albo duze podpaski w stare gacie :O

Gość gość
Sa pampersy dla psów.Kupowałam gdy mój pies był chory i popuszczał

Gość gość
nie mam takich problemów bo moja suka nie łazi po kanapach i fotelach ,chowam jej posłanie i leży na podłodze i w miarę potrzeb myję podłogę ,nie jest tak źle to tylko ok tygodnia tą cieczkę tak widać

Gość gość
około tygodnia? moja ma prawie 3 tyg, a minimum dwa jest bardzo widoczna

Gość gość
Ładnie musi u was pachnieć... jeszcze jak na wersalki, łóżka itp. włażą

Gość gość
kupiłam mojej majtki z wymiennymi wkładkami i nie było problemu z brudzeniem

Gość gość
no ja kiedyś na allegro też kupilam takie jednorazowe majtki, ale nie chciala w nich chodzić, ciągle je ściągała,a później jak widziała że chcę jej założyć to się chowała pod ławę

Gość gośćmag
U mojej widać tydzień tez ma podobno 3 tygodnie .tak czytałam ale to chyba dwa razy do roku? ? Na jesień i wiosnę? Czy to zależy od rasy? Takie gacie dla psa to chyba dobry pomysł

Gość gość
dwa razy do roku, kiedyś miałam latlerkę i miała 3 tyg , teraz mam spanielkę i też ma około 3, więc to nie zależy od rasy. Po prostu tamten był mniejszy, więc nie było to az tak widoczne jak u tej spanielki, masakra, to co mają powiedzieć ludzie co mają olbrzymie rasy

Gość gość
Ja mam labradora to na prawdę aż tak nie widać .dosłownie tydzień.

Gość gość
Fuuuj w zyciu bym suki nie wziela, lazic i sprzatac psia ciote ;/ jeszcze pozniej pilnowanie jej zeby sie nie puscila. Bleeee zawsze mnie to obrzydzalo jak pomyslalam o psiej cieczke i sladach w calym domu. Ja bym wysterylizowala i po klopocie.

Gość gość
Ja u swojej psiuni używam majtek na cieczkę, wystarczaja jej. Jeśli suczka nie brudzi obficie, to powinny wystarczyć takie majtki na cieczkę: http://www.shamanpets24h.pl/majtki-na-cieczke-dla-suk.html ale przy większych zabrudzeniach, to chyba pampersy lepiej by się sprawdziły: http://www.shamanpets24h.pl/pampersy-dla-psow-pieluchy.html ale jak zawsze to wszystko zależy od suczki czy zaakceptuje nową garderobę;)