Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heparynek

Co zrobić z tą kobietą?

Polecane posty

Gość heparynek

Jakiś czas temu poznałem bardzo fajną, sympatyczną, inteligentną dziewczynę- niestety jak się później okazało- ofiarę stalkera. Stalker - jej ex molestował ja od dłuższego czasu, dzwonił, pisał, przychodził pod dom, sledził, próbował nagabywać i mnie i przekonywał abym się od niej odczepił. Próbowałem z nim rozmawiać, ale bez rezultatu, koleś jest stuknięty. Dziewczyna zgłosiła sprawę na policję, coś tam zaczęli sprawdzać. Niemniej jednak zaczęły się schody z nią. Zaczęła unikać spotkań ze mną, kilka razy się pokłóciliśmy, musiałem przepraszać bo nie odbierała telefonów, teraz mówi że jest zmęczona i nie ma siły. Jednak ostatnio posądziła mnie, że chyba jestem w zmowie ze stalkerem i razem działamy przeciwko niej, zatkało mnie. Ja ją bardzo lubię, nie chcę tracic z nią kontaktu- ale co robić z takiej sytuacji?

Gość gość
zostawić

Gość heparynek
Dlaczego zostawić?

Gość gość
jestescie razem ? jak dlugo ?

Gość gość
Ona potrzebuje pomocy. Namów ja na psychologa, zaprowadź, bądź przy niej. Absolutnie nie zostawiaj!!!

Gość gość
to chyba nie twoj problem tylko jej wiec zajmij sie tym co JEST twoim problemem pozdro z Wladywostoku