Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LABIOPLASTYKA czyli operacja plast pochwy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, Piszę, by poradzić się w sprawie labioplastyki, czyli operacji plastycznej pochwy. Zaznaczam, że to nie jest żadna fanaberia. Moje wargi sromowe wewnętrzne są o wiele większe niż te zewnętrzne. Ich rolą jest ochrona mnie przed zarazkami, tymczasem mam wrażenie, że przez taką budowę one zbierają zarazki umożliwiając im ciągłe dostawianie się do środka. Mam trudności z doleczeniem grzybicy, a dbam o higienę BARDZO dokładnie od zewnątrz, jak i od wewnątrz. Czy któraś z Was też ma taki problem? Czy podjęłyście/ podjęłybyście się takiego zabiegu? Czy jest bardzo bolesny?

Gość gość
U mnie ginekologia estetyczna miała głównie zwiększyć poczucie komfortu i pewności siebie, ale znam osoby, które musiały się na nią zdecydować ze względów zdrowotnych. Zabieg robiłam w Klinice Magnuccy i jestem zadowolona z efektu. Mogę polecić to miejsce głównie ze względu na komfort zabiegów i profesjonalizm lekarzy. Rezultat jest nawet lepszy niż oczekiwałam.

Gość gość
Nie wiem skąd jesteś, ale mogę Ci polecić klinikę Rubik Efecta Clinic na śląsku ( Częstochowa) Ja jestem prawie rok po takim zabiegu i w wielu aspektach mi to pomogło. Polecam wszystkim kobietom, które się zastanawiają bo labioplastyka zmienia życie :)

Gość Marta

A w Warszawie jakąś klinikę ktoś poleci?

Gość Lesiaa

Ja robiłam w Medifem w Warszawie i niestety odradzam to miejsce. Jeśli mogę polecić kogoś, to dr Tomasza Bastę z Krakowa, sama się do niego wybieram na poprawkę, o ile takowa okaże się jeszcze w mojej sytuacji możliwa :(

Gość Anita

Ja miałam wykonywany zabieg ostrzykiwania warg sromowych, zależało mi na tym. Chociaż na początku wstydziłam się z tym gdziekolwiek udać. Dopiero jak od koleżanki dostałam namiar na Klinikę Wellness w Medicover w Warszawie to stwierdziłam, teraz albo wcale. Faktycznie komfortowo, dyskretnie, nawet nie wiem kiedy zapomniałam, że to taki intymny zabieg. A różnica kolosalna podczas zbliżeń, a przy tym ochrona dla narządów znajdujących się głębiej.

Gość Carbo

Klinika Magnuccy? Profesjonalizm lekarzy ? Ja mam na ten temat inne zdanie. Przeszłam nieudany zabieg labioplastyki w tej klinice i mam również kontakt z Panią, która przechodzi przez to piekło co ja kilka miesięcy temu ! Będe każda kobietę przestrzegała przed ta klinika !!! Negatywne opinie na google na temat tej kliniki są ukrywane i ja się dałam właśnie tak nabrać !

Jeśli chciałybyscie się coś więcej dowiedzieć  lub są jeszcze inne poszkodowane Panie przez ta klinike piszcie carbo1985@wp.pl