Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na kaszel u 3latka

Polecane posty

Gość gość

pomóżcie, błagam. dusi się niemiłosiernie, a nie chce nic wypić, ani kropelek, ani truskawkowego syropku; nie da się przekupić, oszukać itd. próbowałam już wszystkiego. strzykawka też się nie sprawdziła. czy jest coś, co nie ma mocnego smaku i można podać np z mlekiem albo herbatką? teoretycznie lekarstw na kaszel nie powinno się rozcieńczać. ma ktoś pomysł?

Gość gość
no wybacz z całym zrozumieniem i współczuciem ale jeśli nie chce truskawkowego to wybacz koniec świata ratowałem w takiej sytuacji bo pan doktor mył głowę i nie mógł przyjechać ale nikt nie stawiał warunków co do smaku fakt dzieciak miał 5 lat ratuj go wziewnie majeranek niech wdycha anyżek zmielony zaparzony i oddychać namolnie szałwia szukaj jeszcze w Google.

Gość gość
czosnek rozgniecony też

Gość gość
sok z cebul 2 doprowadź do wrzenia i dodaj 2 łyżki miodu schłodź i 2 łyżeczki co o,5 godz nie więcej podawaj doustnie najszybciej przejdzie zmuś go niech rzyga ale niech pije to mała ilość ale skuteczny ten i pierwsze 2 wpisy masz od MAX. Zdrowia!!!

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Zaraz spróbuję:-)

Gość gość
nie zwlekaj ostatni wpis najpilniejszy najszybciej odetchniesz!!

Gość gość
co u dziecka powinna być już poprawa mamusiu?

Gość ewkaj7
ja swojemu podaję fenspogal i nie narzeka na smak, ale mój syn nie jest uparty i jakoś daje mi się przekonać. Nie wiem co bym zrobiła gdybym miała takie problemy jak ty, nie dość że człowiek sam się denerwujei stresuje, że dziecko chore, to jeszcze maluch wybredniak.