Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co wydajecie najwięcej pieniędzy?

Polecane posty

Gość gość

U mnie wygląda to następująco: 1. Jedzenie (kupuję tylko ekologiczne produkty, sprawdzone, zróżnicowane i z najwyższej półki). 2. Kosmetyki (pielęgnacja: produkty apteczne, makijaż: mam kilka ulubionych bardzo dobrych firm więc kupuję w Douglasie? Sephorze). 3. Podróżę 4. Ubrania (wolę mieć mniej ale najlepszej jakości i klasyczne). Jeśli chodzi o rzeczy takie jak auto czy mieszkanie to w ogóle mnie to nie interesuje, mieszkam teraz w całkiem wygodnym studio z pięknym widokiem. Mimo, że jest małe to mi wystarcza. Jak u Was wyglądają wydatki?

Gość gość
to teraz mówi się studio na kawalerkę? nie jestem na czasie ;). Ja wydaję najwięcej na dzieci i buty dla siebie; ).

Gość gośćmag
1 leki i środki pomocnicze dla synka który jest chory 2 ogólnie dzieci , ciuchy zabawki 3 żywność jesteśmy na diecie ze względu na syna i trochę to kosztuje 4 rachunki za dom +kredyt na szczęście w zł. 5 ciuchy moje i męża + kosmetyki

Gość gość
Ja jestem weganka, maz arab tez kupuje ekologiczne jedzenie, ale ogolnie wydajemy duzo, ubrania tylko firmowe mamy duzo, kosmetyki kupuje olej arganowy, masc zywokostu, masc retimax, chodzimy do kosmetyczki, na masaze, maz na silownie, mamy pomoc domowa, dziecko na dodatkowe zajecia angielski, korepetycje z matematyki, klub pilki noznej,2 razy w roku jedziemy do meza kraju, wyjezdzamy do Niemiec, Norwegi w interesach, wakacje zalezy w tym roku planujemy Wlochy,jak jestem za granica lubie kupowac cos do domu obrazy, figurki, poduszki ozdobne, naczynia, swiece itp, sporo wydaje na kwiaty, maz lubi kupowac mi zlota bizuterie mam jej bardzo duzo, wydajemy duzo!