Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predatoradamus

Czy w moim domu jest duch ?

Polecane posty

Gość predatoradamus

Chciałem już od dłuższego czasu o tym gdzieś napisać, powiedzieć o tym komuś. Czasami boję się że dostaję na głowę, że mam omamy ... Kiedy siedzę w swoim pokoju przed komputerem czuję że ktoś za mną stoi, kiedyś gdy zgasiłem światło i kładłem się do łóżka zobaczyłem że przede mną przechodzi ciemna postać. W moim domu na schodach w godzinach pomiędzy 1 a 2 w nocy słychać jakby ktoś po nich chodził, robi się wtedy jakoś tak zimno czuję po swoim ciele jakby taki ciąg zimnego powietrza (nie wiem może to zwykły przeciąg ? ). Myślałem że to tylko moja wyobraźnia ale przypominam sobie że mój brat (niestety ś.p) też mówił mi że czuję jakby ktoś za nim stał jak siedzi przed kompem. Moja mama natomiast mówiła mi że w naszej kotłowni kilkukrotnie zapalało się światło i było słychać jak drzwi się otwierają i zamykają a kiedy poszła sprawdzić nie było nikogo, moja babcia kiedy zmywała talerze w kuchni zgasło światło i kiedy zaświeciła, ponownie zgasło. Moja siostra (14 lat) gdy spała w swoim pokoju to zbudził ją "jakiś hałas" na korytarzu i kiedy wyszła sprawdzić zobaczyła wysoką postać mężczyzny, przynajmniej tak twierdziła. Moja mama 15 miesięcy temu urodziła mi drugą siostrę i kiedy ta była jeszcze mniejsza i spała w wózku to moja ma kilkukrotnie w nocy zauważyła że ktoś jakby popychał ten wózek raz w przód raz w tył... Wtedy na poważnie zaczęliśmy o tym myśleć i także zastanawiać się czy nie skontaktować się z kimś duchownym. A wy ? Co o tym myślicie ? Naprawdę coś w tym może być czy to tylko nasza wyobraźnia płata figle ?

Gość predatoradamus
Kiedyś w nocy niewidzialna ręka zaczeła mnie masturbować .

Gość gość
spier/dalalabym z takiego domu az by sie za mna kurzylo :(

Gość gość
Powiem Ci ciekawa sprawa. A daje wam " stracha" to cos? Mam na mysli czy was przeraza swoim byciem lub robieniem niktorych rzeczy? Wyczuwacie dziwne zapachy? Jak dlugo to sie dzieje w waszym domu?bo moze to demon?albo jakas dusza co cos od was chce?

Gość gość
Ja ci wierzę każdy duch daje znak przez zapalone światło.idź na jego grób i pomoze pomodlić się i powiedzieć mu ze niech odejdzie ze już się pogodziliscie z jego śmiercią,jego duszą nie odeszła w spokoju,albo inny duch ściąga do siebie innego jeszcze żyjącego człowiek a,do 3 lat może być nowy zgon w domu.

Gość gość
Zadzwon do p. SYLWI JACEWICZ GÓRSKIEJ - egzorcystki. Sprawdzi co się dzieje. Nr tel. Na jej stronie inter.

Gość predatoradamus
Nie wyczuwamy żadnych zapachów. Moja siostra jedynie kiedy zobaczyła tą postać to cholernie się przeraziła... Od tamtej pory nie spi w swoim pokoju tylko z moją mamą... Babcia podczas zmywania też tak się przeraziła że przez pół dnia nie wyszła z pokoju. Oprócz tego nie puściło stracha. Takie rzeczy dzieją się odkąd pamiętam. Mój brat zmarł 4 lata temu i podejrzewaliśmy z mamą że to on do nas przychodzi jednak przypomnieliśmy sobie też że to już działo się przed jego wypadkiem.