Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie poznawac nowych afcetów bo nie mam pracy

Polecane posty

Gość gość

nie moge poznac faceta na staly zwiazek bo nie mam prayc i miw styd, ze jak sie facet o tym dowie pomysli ze jestem nierobem, bo moj były facet ciągle mi to powtarzał i przez to wybieram sobie samych takich półgłowków, którym nie przeszkadza ze nie pracuje ale z którymi nie da sie stworzyc zwiakzu na dłuższa mete

Gość gość
Idz do pracy nierobie :o

Gość gość
takie czasy, że kobieta musi pracować i zajmować się domem. kurfa i wszystko na jej głowie, a facet tylko leży do góry jajami i wymaga

Gość gość
no jak nie ma dzieci to nie ma tak duzo do zajmowania się w sumie w domu, moze poza gotowaniem jak musisz tez wlasnie myslec o jedzeniu dla faceta na cały dzien

Gość gość
A to facet już sam nie potrafi pomyśleć o jedzeniu dla siebie na cały dzień? :o

Gość gość
ja też nie mam pracy to się możemy bez wstydu zapoznać :D

Gość gość
chce isc do pracy ale nie wiem co chce robić :P i boje sie ze nikt mnie nie przyjmie :D

Gość gość
no nie wiem, miałam dwóch facetów i obydwaj to raczej nie potrafili, jak nie byli z dziewczyną to jedli an mieście , czasem coś ugotowali może wybieram takich podświadomie :P a poza tym jak chodzili to pracy to nie mogli sobie gotować obiadu bo wiadomo byli zmęczeni i sie nie dziwie tez jak wracałam z uczelni byłam tak glodna i zmęczona ze rzadko mi sie chcialo coś ugotowac, wolalam zjesc cos na szybko

Gość gość
haha super! będziemy mogli ze sobą spędzać całe dnie! nie będę tęsknić i nie bedzie mi sie nudzic :D

Gość gość
no :D aż do wyrzygania ;)

Gość gość
gorzej jak ktos dostanie pracę, wtedy to moze być szok dla drugiej osoby zostać samemu!

Gość gość
autorko jak dlugo jestes bez pracy?

Gość gość
:D :D Szczerze? :D Mam 28 lat i nigdy nie pracowałam pomijając dorywcze prace takie jak opiukenka do dzieci i praktyki na studiach i pomoc w pracy w rodzinnej firmie :P

Gość gość
to skąd masz kasę na życie?

Gość gość
mieszkam z mamą :P mamy własne mieszkanie, nie trzeba za nie płacić czynszu, a na życie to dostaje od mamy, a jak byłam z facetem to głownie od niego a od mamy też trochę

Gość gość
Jestem facetem i przyznam szczerze że patrzymy też pod tym kątem. Trochę inne czasy jak kiedyś i trudno planować przyszłość z kimś kto nie pracuje. Oczywiście inaczej wygląda wszystko jeśli się starasz znaleźć pracę, jeśli nie to faktycznie potencjalny kandydat może pomyśleć że jesteś "nierobem" i będzie sam musiał zatroszczyć się o wszystko. Analogicznie z facetem który nie pracuje nie chciałabyś zapewne nawet rozmawiać więc możesz sobie sobie wyobrazić co oni czują. Ktoś tu napisał o zajmowaniu się domem... Jakim domem? Musi posprzątać u siebie w pokoju, czy mieszkaniu i przez to nie może pracować? Rada dla ciebie oczywista poszukaj pracy i kompleksy znikną.

Gość gość
Jedena opcja dlaciebie to inwestowac w cialo odchudzac sie miec plaski brzuszek twarda zgrabna pupe nawetlepiej ze nie masz kasy bedzie ci latwiej :) musisz swietniewygladac mozektos sie zakocha to wtedy szybko zlap go nadziecko do pracy juz sie nienadajesz :) chybaze domowej ostatniospotkalemsie z fajnadziewczyna ale jak uslyszalem ze nie mapracy to sobie dalem spokoj

Gość gość
Tak, zgadzam się! jak znajdę pracę to znikną ale nie ukrywam ze chciałabym faceta już teraz :P A narazie jeszcze mi został rok studiów dziennych więc niestety zawsze ten pretekst był :D bo całe dnie na uczelni a jak nie to projekty to mi się nie chciało :P A zgadzam się i przyznaję szczerze - nie chciałabym faceta bez pracy :P Ale chyba faceci są jednak bardziej wyrozumiali w tej kwestii, bo ostatnio choćby poznałam faceta co zna prawdę o mnie a mimo to i tak chciał się umówić, no ale z kolei mi się on nie podoba. I ostatnio też się spotykałam z facetem ale to z kolei był właśnie taki prosty chłopak, i jego iq nie było jakieś powalające, i nic by z tego nie było na dłuższą metę, ale on to w ogóle najchętniej chciał żebym rzuciła studia bo go denerwowało, że nie mam dla niego czasu. Co do rad osoby poniżej - nie dzięki, nie chcę żeby facet zakochał się we mnie ze względu na wygląd tylko, to już bym wolała pracować w tesco, mieszkać gdzie mam :P