Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze doswiadczenia seksualne mialam w wieku 7 lat

Polecane posty

Gość gość

to chyba przez to jestem w tej kwestii zaburzona I nie jestem w stanie isc z facetem do lozka, tak mnie to odpycha I przeraza. juz dawno nie jestem dziewica wiec to nie jest strach przed nieznanym. dlatego nigdy nie wchodze w zwiazki z facetami bo wiem zs predzej czy pozniej bedzie musialo do tego dojsc a ja nie chce. a tak mi potrzeba bliskosci :(

Gość gość
moze ktos cokolwiek doradzi? albo czy jest ktos u kogo zbyt wczesna inicjacja seksualna spowodowala takie zaburzenia?

Gość gość
"doswiadczenia seksualne" w wieku 7 lat zawsze pozostawiaja olbrzymią rane na psychice małego dziecka. zdziwiłabym sie gdyby w tych sprawach wszystko było u Ciebie OK. co to było? gwałt? byłaś z tym u psychologa?

Gość gość
leczylam sie u psychiatry na depresje. czesto mysle o smierci. nie mam w nikim wsparcia, czuje sie z tym strasznie osamotniona.

Gość gość
Ja bylam molestowana w dziecinstwie raz w wieku 7 potem 11 przez 2 roznych facetow w tym dalszego wujka, nie pytaj jakie ja mam zaburzenia.

Gość gość
tez bylam molestowana. mam zaburzenia osobowosci co zostalo stwierdzone. a Tobie udaje sie jakies zwiazki budowac? bo mi kompletnie nie :(

Gość gość
I kompletnie nie akceptuje siebie, swojego ciala. mialam duzy problem swojego czasu z zaburzeniami odzywiania, troche z alkoholem, z narkotykami. mysle ze to jedno z drugiego moze wynikac.