Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni20k

Jak pogodzić byłego i obecnego partnera

Polecane posty

Gość Moni20k

Witam jestem obecnie w związku z facetem, którym mam dziecko. Jest nam dobrze. Mój obecny partner również pomaga mi w wychowaniu dziecka z poprzedniego związku i tu zaczyna się problem. Zarówno były jak i obecny partner nie przepadają za sobą, wręcz nienawidzą się. Nie wiem, co robić? Jak wpłynąć na całą sytuacje? Dodam, że jestem osobą stosunkowo młodą 20 lat i nie mam doświadczenia jak załagodzić całą sytuacje.

Gość gość
Nie zalagodzisz jej. Byly obecnego traktuje jak zagrozenie bo pomaga Ci wychowywac dziecko, moze boi sie ze ono bedzie bardziej zzyte z ojczymem, a obecny traktuje bylego jako niemila przeszlosc ktora bedzie sie za wami wlekla. A swoja droga-nie marnujesz czasu. 20 lat i 2 dzieci...

Gość gość
zaproś ich obu do łóżka, trójkącik

Gość gość
rada jest prosta trzec***artner i trzecie dziecko

Gość gość
trójkąt jest też dobry przyjemne z pożytecznym polecam

Gość gość
Droga koleżanko to czy marnuje czas jest wyłącznie moją sprawą. Tak ułożyło się i koniec tematu. Sytuacja jest bardzo trudno, ponieważ dochodzi do spięć i tylko tracę nerwy. Nie ograniczam wizyt ojca do dziecka. Wręcz przeciwnie staram się aby odwiedzał syna. Obecny partner nie chce zastąpić ojca, ale pomaga mi w codziennym życiu np pracując.

Gość gość
Ry/paj się na przemian jak gminna "Q"

Gość gość
Hehehehehe tak sie zlozylo. Dupska nadstawilas i tyle. Teraz pewnie jeden placi alimenty a drugi na Ciebie zasuwa. Tak to jest jak chce sie byc pasozytem.

Gość gość
autorko jesteś niezłą patologią 20 lat i dwa bachory, dwóch partnerów ja p.... to nieźle musisz być zaorana

Gość gość
dawaj jednemu i drugiemu i będzie spokój

Gość Moni20k
Jestem obecnie na macierzyńskim i zajmuje się wychowaniem córki i syna. Nie jestem pasożytem. Kobieta ma prawo do wyboru i ja taki wybór podjęłam. Nie mam nawet możliwości pójść do pracy, bo nie stać mnie na opiekunkę. Moja mam pracuje.

Gość gość
To ja z 11:16 Czego sie burzysz? Chcialas rady to napisalam Ci czemu ich nie pogodzisz. A to ze mam swoja opinie na Twoj temat-mam do tego prawo. Jestem ciut starsza od Ciebie ivjak pomysle ze w Twoim wieku mialabym miec DWOJKE dzieci..to do 30stki bedziesz tworzyc rodzine wielodzietna. I kazde z innym facetem.

Gość gość
Dlatego uważam, że tabletka dzień po musi być bez recepty, żeby taka patologia nie mnożyła się jak króliki i siedziała z dupą w domu. Co to za obraz dla dzieci dwóch ojców? każde z kim innym. Pewnie dupy dałaś jak jeszcze w szkole byłaś. Ile twoje dzieci mają lat?

Gość Moni20k
Dla was mogę być patologią! Umiecie tylko błotem obżucać i nic wincej

Gość gość
Bo jestes patologia. Czego oczekiwalas?oklaskow?

Gość gość
Ależ jesteś wspaniała mądra a jaką masz słodką cipkę bóstwo normalnie

Gość gość
20 lat i dwójka dzieci każde z innym.... żeby dodać smaczku całej sytuacji teraz powinnaś związać się z kobietą :D