Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karima meble internetowy sklep z meblami mega oszuści

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chciałem Państwa przestrzec przed zakupami w karima meble. Jest to firma ze Swarzędza prowadząca sprzedaż przez internet. Zamówiłem tam kanapę. Dałem sobie wcisnąć jeszcze w lepszej tkaninie i na sprężynach, ale to był mój ogromny błąd. na mebel czekałem 65 dni roboczych. Po miesiącu użytkowania mebel jest do wyrzucenia. Stelaż był robiony z mokrego drewna jak podejrzewam. Reklamacji nie uwzględnili bo stwierdzili, że to moja wina. Absurd! Musiałbym tą kanapę regularnie wodą polewać, żeby była w takim stanie.

Gość gość
Również nie polecam zakupów w tej firmie. Narożnik, który u nich kupiłem jest beznadziejny. Cały się dosłownie rozjeżdża. Na reklamację odpowiedzieli oczywiście negatywnie, bo uznali, że to moja wina. Chciałem kupić tanio a tak na prawdę to kupiłem dwa razy drożej, bo ich mebel jest to wyrzucenia i muszę kupić inny. U mnie też stelaż się wygina. Ciekawe, gdzie oni te meble robią, że takie trafiają do ludzi.

Gość gość5555
Ja również nie polecam zakupów w tej firmie. Kupiłem tam narożnik i nie nadaje się do użytku. Mokry stelaż, tkanina źle naciągnięta. Do tego szycia są krzywe. Nie polecam. Reklamacji nie uwzględniają, paragonów nie dają.

Witam A ja polecam meble firmy Karima-meble bo sa porzadnie zrobione...kupilem juz bardzo duzo od nich do swojego sklepu i nigdy problemu nie bylo...negatywne opinie wypisuje zapewne konkurencja ale sa zenujace Kupujacy przeciez sprawdza towar po doreczeniu a nie bierze w ciemno i pozniej zale na forach

Gość gość
Syf i tragedia, smród i bród. Meble z odpadów a wpisy pozytywne na tym forum piszą ci co ten badziew sprzedają

Gość gość
również nie polecam syf na maxa meble jak sam Pan Piotr stwierdzil służą do ozdoby a nie użytkowania robia problemy z rozpatrzeniem reklamacji godziny wizyt karygodne 21-23 bez przepraszam tylko tak jakby musialo byc.NIE POLECAM!!!!!!!!OSTRZEGAM PZRED WYRZUCENIEM PIENIĘDZY W KANAŁ BO ZAKUP U NICH TYM SIE KONCZY:!!!

Gość gracjannna
dlatego trzeba wiedziec gdzie kupować bo mozna się nparawdę nieźle nadziać, ja kupowałam ostatnio meble w agata meble, też na początku przeglądałam oferty w necie a później kupiłam w sklepie stacjonarnym meble.

Gość gość
Zakupilem w firmie naroznik i jestem zadowolony...polecam

Gość gość
Od 2 miesięcy użytkuję wersalkę MORIS z której jestem bardzo zadowolony. Zamawiałem ją bezpośrednio w firmie. Ludzie których tam spotkałem, według mnie są kompetentni uczciwi i sympatyczni. Na wyrób czekałem tylko tydzień. Transport z wniesieniem w symbolicznej cenie. Polecam tę firmę.

Gość gość
Kupilem naroznik z dowozem i jestem zadowolony...niewiem skad te hejty

Gość gość
Hejty?!człowieku wykonanie zostawia dużo do życzenia,narożnik zrobiony z kawałka gąbki,twardy do tego materiał jak w gumofilcami!!za takie pieniądze tragedia!reklamacja nie przyjęta krótkie stwierdzenie,spełnia wymogi,tylko czyje??z auta ściągnięty i z foli opakowanej kapała woda,to zwykle chamstwo,niech się nazra ta kasą