Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta wredna tu jeszcze bywa?

Polecane posty

Gość gość
Widziałam,bo głupiutka Mariczka nadal nie wie jak zablokowac foty:D

Gość gość
nie no chyba się już nauczyła, chciała się ryjem pochwalić... a tu za bardzo nie ma czym:D

Gość gość
A te kłaki:O

Gość gość
Raczej nie wpadnę w kompleksy, bo jakieś zapalone użytkowniczki kafeterii napisały, że nie podoba im się moja twarz :) skoro tak was zniesmaczylo zdjęcie to po co je oglądacie? Aha zdjęcie profilowe jest widoczne dla wszystkich wiec źle kombinujesz :)

Gość gość
Tak napisała u zawadzkiej. I naprawdę jak żulica to się zachowuje :-o.

Gość gość
No wlaśnie o to mi chodzilo,że nie potrafisz profilowego zablokować ,ciemnoto

Gość gość
A kto powiedział, że chce mieć zablokowane profilowe? Nie dopowiadaj sobie :)

Gość gość
kiedy wreszcie znudzi wam się tawredna, tak jak wcześniej znudziła się led? Kieeeedyyy???

Gość gość
TaWredna dlaczego już nie piszesz ze swojego nicka?

Gość gość
Bo pisze z goscia i innego niebieskiego nicka. Twoja ciekawość została zaspokojona? Na drugim niebieskim mam jedno dziecko, mieszkam w willi i mam męża, który jest dyrektorem korporacji :D

Gość gość
no wlasnie czemu nie piszesz ze swojego nicka? przeciez nawet jak z goscia piszesz to mozna cię od razu rozpoznac.,

Gość gość
A mąż z tego drugiego nicku chociaż przystojniejszy,mądrzejszy bardziej obyty i kulturalny,szanujący ciebie i niezdradzający czy taki sam jak w realu? :classic_cool:

Gość gość
A dzieciaki tego drugiego nicka maja zeby? :D Czy tez strasza morda zombi jak twoj syn obrzydliwiec? :D

Gość gość
Wy to musicie mieć naprawdę nudne życie, że od rana klapiecie dziobem i o jakiejś użytkowniczce.

Gość gość
Łącznie z tobą,przeciez tu tu wlazłaś żeby kłapać ryjem

Gość gość
ach jaka afera! ta wredna pisze coś na fejsie i ma jakieś tam zdjęcie profilowe kręćmy aferę to takie ciekawe :D

Gość gość
umieśćmy swoje zdjęcia, dzieciorów, zdjęcia z okna mieszkania..wywleczmy wszystko na forum a potem skomlijmy że jaka tak kafeteria zła :D

Gość gość
matko , ale wy macie nudne życie dziewczyny :) przypomina mi się taka anegdota odnośnie tego topiku : Mówisz o mnie ?? Oooo ......Dziękuję. Byle kogo się nie obgaduję!! autorka tematu zaraz na mnie najedzie , że ja to Ta Wredna :-),albo pokaże w inny sposób swoją klasę i kulturę osobistą. miłego dnia kobitki ;-)

Gość gość
12:34 kolejna "nieznudzona" weszła na topik dla znudzonych:D uwielbiam takie hipokrytki jak ty, kurko

Gość gość
To nie kafeteria jest zła. To niektóre użytkowniczki mają nierówno pod sufitem. Co was interesuje jakaś obca osoba? Jak wrzuci gdzieś zdjęcie swojego tyłka to tez będziecie o tym przez pół roku debatować? Zarzucacie komuś, że gdzieś coś napisał, a wy jesteście lepsze zakładając o tym temat?

Gość gość
12:53 szacun masz klasę dziewczyno :-p

Gość gość
ale jak tawredna sama o sobie zakładała tematy i osobiście je podbijała to było ok?:D

Gość gość
ciekawe czemu ona nie pisze ze swojego nicka? przeciez tu jest to pewne jak w banku. kafe się nie opuszcza. mozna poznac ją po wpisach. a moze zablokowala sobie swoj niick? i pousuwala tematy o sobie? to po co je zakladala? chciala byc popularna?tylko za bardzo się zapędziła.

Gość gość
A jak się samemu usuwa tematy i blokuje nick? Bo zawsze myślałam, że to robi administracja

Gość gość
Nie wiem o co chodzi bo jestem tu nowa ale chcę wiedzieć. O co? :D

Gość gość
samemu nie,ale pisze się taką prosbę do moderacji.

Gość gość
chyba logiczne ze moderacja tylko na czyjś wniosek zablokuje nicka lub dany temat bo niby czemu mialaby usuwac bez zgłoszenia? tylko na czyjs wniosek,zgloszenie i ona pewnie zglosila swoj nick i tematy do usunięcia.

Gość gość
miała rację niektóre gimnazjalistki na tym forum się na nią uwzięły pokroju autorki ,bo nie wierzę ,że poważna kobieta zakłada taki temat :-D no wyobrażacie sobie kobietę matkę , wykształconą z ciekawym życiem zawodowym ,prywatnym siedzi na kafe i piszę ta wrednaa to ma krzywe nogi i brudne zęby no błagam to jakieś chore gówniary ,albo stare panny co bolca dawno nie miały pozdrawiam Roman

Gość gość
Roman,c/i/p/o co robisz na tym forum?