Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana facetami

Niezobowiązująca znajomość?

Polecane posty

4 miesiące temu poznałam faceta przez internet. Od początku rozmawiało nam się bardzo dobrze. Oczywiście od samego początku pojawił się temat seksu. Opowiadał, że jest po trudnym rozstaniu, że potrzebuje atrybutów kobiecych, wspólnego spędzania czasu, czułości, seksu. Spotkaliśmy się raz w grudnia, zwykły spacer, rozmowa - miałam zdecydować czy jestem nim zainteresowana, czy pójdziemy na całość. Co jakiś czas do mnie dzwoni, ale zawsze wtedy słyszę, że jest gdzieś w biegu, na zewnątrz. Pytał kiedy możemy się spotkać, jakiś czas to odwlekałam, ale ostatnio zaprosiłam go do siebie. Najpierw winko, rozmowy, a potem wiadomo... Wiedziałam, że miał dużo dziewczyn, z resztą powiedział, że jest seksoholikiem. Już po fakcie dowiedziałam się o jego przygodach - trójkątach - raz z kolegą z pracy, który ma żonę, dzieci. I tak od słowa do słowa wyszło, że on też ma dziecko. PÓŁROCZNE. On cały czas kręci, nie wiem co mam robić. Nie szukam stałego związku, ale też nie wiem czy chcę być jedną z wielu. Czuję się oszukana i nie wiem co robić dalej

Jeszcze się pytasz?W ogóle się dziwię,że po zwykłych rozmowach na dzień dobry poszłaś z nim do łóżka...

Gość gość
Przebadaj się!

Gość gość
Ale te baby są głupie, dobrowolnie puszczają się z *****czami, a potem dziwią się że normalni faceci ich nie chcą.

Gość gość
Ma cię za dziwkę

Gość gość
facetami się rozczarowałaś???? A ty jakimi wartosciami sie kierujessz kobieto?? Sama chciałaś się szmacić po paru spotkaniach i facecie który nigdy nie miał czasu i mówił w sumie wprost o co chodzi a teraz wieeeelce zdziwiona ze ją zbzykał i milczy:-D Nie no wy mnie baby załamujecie:-D Dobrze wiedziałaś, czułas podskórnie co to za ziółko i czemu masz teraz pretensje. Mozesz winic siebie ze taka jestes łatwa

Gość gość
facet mówi jej prosto z mostu o co chodzi- ta udaje ze tego nie słyszy- idzie szybko z nim do lóżka i teraz obwina wszytskich facetów:) A ja ci powiem ze trafiłas na bardzo uczuciwego faceta bo powiedział ci wprost o co mu chodzi, inny by bajerował, urabiał, kupował kwiaty- zaliczył i tyle bys go widziała

Gość gość
Jeszcze bym zrozumiała twoje rozczarowanie gdybyś o wszystkim nie wiedziała, ale facet sam powiedział ci że jest seksoholikiem, więc czego oczekiwałaś? Wiadomo że tacy biorą wszystko jak leci, czy to dziewczyna, czy facet, czy trójkąt, liczy się tylko seks, więc nie licz na wierność, jesteś tylko jedną z wielu. Jesteś zdesperowaną idiotką że zaryzykowałaś seks z kimś takim, radziłabym zrobić sobie badania, bo jest spore prawdopodobieństwo że coś tam załapałaś.

On nie milczy, dalej się odzywa. Rozmawialiśmy nawet o wyłączności. Tylko chyba nie wierzę w magiczne przemiany. Z drugiej strony dlaczego tylko faceci mogą uprawiać seks bez osądzania ich? A co z friends with benefits? Dlaczego zawsze to kobieta wychodzi na puszczalską?

Gość gość
odzywa sie bo chce JESZCZE:-D ale ty jesteś głupia dziewczyno:-D Ja bym z taki gosciem urwała kontakt po pierwszych takich słowach, a ty widzę zyjesz nadzieją ze go NAPRAWISZ:-D

Gość też seksoholik
Eeeee...o czym rozmawialiście? O wyłączności? Możesz rozwinąć jaką wyłączność masz na myśli?

Gość gość
ile macie lat?

faceci działają czasami jak pierwotniaki,serio. Wiele razy spotkałam sie z tym , a ostatnio w podobnej sytuacji byłam co ty. Jeśli ma półroczne dziecko, wnosze że jego partnerka nie ma dla niego czasu albo juz tego nie robia albo poprostu rutyna go dopadła z nia, wiec szukłam naiwnych kobiet, znalazł ciebie biedactwo. W moim odczuciu jeżeli mówisz że nie chcesz być w związku ale tez nie chcesz być jedną z wielu to sama sobie zaprzeczasz. Może powinnaś postawić na FWB-friends with benefits-mieć przyjaciela z którym możesz pójść na całość ale też porozmawiać i co najważniejsze , znając go wiesz, z kim sypia i z iloma kobietami.

Gość gość
A co z friends with benefits? x Wiesz na czym taki układ polega? W 80% na przyjaźni i wspólnym spędzaniu czasu, a tylko w 20% na seksie. I nikt nie mówi że facet jest święty, on jest zwykłą szmatą, najgorszym sortem jaki może być, bo tacy ludzie dbają wyłącznie o siebie i nawet nie zadbają o bezpieczeństwo swoich partnerek robiąc sobie regularne badania. Ja też miałam podobny układ, ale z normalnym facetem, którego dobrze poznałam i mogłam mu w pełni zaufać, nie bzykał innych lasek, bo ja mu wystarczałam. Nigdy w życiu nie poszłabym do łóżka z takim co zalicza wszystko co mu wpadnie w ręce, prawie połowa populacji jest nosicielem wirusa HPV, więc wielce prawdopodobne że ci go podarował :P

Gość gość
Seksoholik i wyłączność :P ile ty masz lat dziecko, że wierzysz w bajeczki?

Gość gość
Jeśli od początku waszej znajomości przewijał się temat seksu i to on był na pierwszym miejscu, to na 100% nie jest to relacja ff, tylko zwykłe umawianie się na seks i nic poza tym. Więc nie oczekuj że facet się dla ciebie zmieni i będziesz mieć go na wyłączność, bo służysz mu tylko do jednego i już na początku dał ci to do zrozumienia, gdybyś nie wyraziła ochoty na seks, to nigdy by się z tobą nie spotkał. Aż dziw bierze że się na to zgodziłaś, tylu fajnych, samotnych facetów wokół z którymi nawet mogłoby wyjść coś więcej.

Gość też seksoholik
Pewnie chodziła o to że wyłącznie seksoholik mizia autorkę :-) Tudzież wyłącznie seksoholik mizia inne panny :-) Trzeciej opcji nie ma.

Gość gość
Co sie tsk czepiacie. Autorce widac o to chodzilo,czekala na to kiedy ja wreszcie porzadnie wydyma! I obawiam sie ze nadal bedzie przed nim nogi rozkladac!