Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jazdaaa

Prawdziwego Londynu już nie ma, teraz jest Londonstan albo Londonabad :(

Polecane posty

Gość gość
Przestań wklejać takie ciacha bo połowie kafeterianek majtki spadły z wrażenia

Gość gość
sądzę ,że powinni więcej zaprosić moslemów i innych ciapaków :) w niemczech jest dokładnie to samo :D

Gość gość
Jak ja sie ciesze ze w Polsce to gowno jest na cenzurowanym.

Gość gość
prawdziwego partnerstwa tez juz nie ma stopka: ile razy mam cie uczyc ze myslenie nie boli?

Gość gość
Za 10 lat bedziesz miał tam polskie Olivierki, Julie i Vanesski ;)

Gość ufebtiopas1984uonmg
Przestań wklejać takie ciacha bo połowie kafeterianek majtki spadły z wrażenia Jasne http://u.airabruzzo.org/k

Gość gość
Uk to panstwo islamskie soon

Gość gość
tak samo jak Holandia. Byłem tam jakieś 10 lat temu, przed miesiącem znów tam zawitałem... inny świat. Jakbym qrwa w środku tureckiego targu w Antalii wylądował. Same burki, chusty i wąsate Mehmety. Ostatnio w tamtejszych mediach podano że 50% (sic!) wszystkich noworodków jest z rodzin wyznających Allaha. za dwa pokolenia na miejscu Holandii będzie kalifat

Gość gość
Spójrzcie na to może co poniektórzy w końcu otworzą oczy. X To jest lista kandydatów do wyborów: "Young Mayor w Tower Hamlets" w takim tam okręgu Londynu. X http://img.photobucket.com/albums/v252/Musash i-san/HT_zpsd6d9f1d4.jpg X I co wy na to? o o o This is true my bro :(

Gość gość
Haha za 20-30 lat imigranci z PL w podskokach stamtąd będą wiali razem ze swoimi Vanesskami Kevinkami i Olivierkami ... Bo akurat jak pospłacają kredyty na słitaśny domek na jedna cegłę murowany trzeba będzie wiać gdyż Vanesska bez chusty na łbie będzie sie bała na ulicę wyjść Kevinka obiją bo biały a Olivierek nawet benefitu z councilem nie dostanie gdyż hajsu zabraknie państwu obciążonemu dziesiątkami milionów nierobów. I trzeba będzie wracać do chałupy na Podlasiu albo bloku z ery Gierka...

Gość gość
Smiejcie sie lub nie ale mnie to przeraza :( jestem w anglii 2lata dobrze mi sie tu zyje ale jak czytalam dzis jakis artykul o tym ze muslimy w londynie protestuja sprzedazy alkoholu bo nie moga patrzec i zyc wsrod ludzi 'siejacych spustoszenie' (jak tak nie moga to niech wracaja skad przyszli..) to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac :( dziwie sie ze wielka brytania czy francja jeszcze nie podjely stosownych krokow.. niech sobie wierza w co chca ale to karykodne ze narzucaja jako nowo przybyli swoje zasady plus zamach za zamachem :(

Gość gość
Masz cos leszczu do Podlasia? Podaj mi swoj post code to z checia przyjade i cie naprostuje troche.

Gość gość
http://pokazywarka.pl/cznk3i/ zobaczcie to szkaradne polczyny podpisaly petycje o jak najszybsza malpoluzacje Europy...paszporty od szkaradnych polczyn bez pytan

Gość gość
Przykre w hooj.

Gość gość
Przykre to jest walenie smutów w wykonaniu polactwa, które dalej tam siedzi w tym Londonistanie, łazi po zakupy i robi u tych ciapackich smrodów ale po pracy mogą się wyżyć i razem z innymi kumplami przy piwku wyzywać ciapatych chuji u których nazajutrz oni sami albo ich panny będą zasuwać za najniższą. Kurwa, tyle jest fajnych miejsc, kraj duży jak sk****esyn a polactwo pcha się tylko do tego londynu a potem płacz że drogo, że smród, brud i pełno czarnych

Gość gość
up ! Szariat w paru dzielnicach Londonistanu za 30 lat ? Raczej pewny !