Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z zaproszeniem dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój problem może się wydać bez sensu dla innych i z góry chciałbym powiedzieć że zdaje sobie sprawę iż inni mają gorzej. A więc do rzeczy... Chciałbym zaprosić dziewczynę do domu ale mi głupio ponieważ mam pokój z młodszą o 7 lat siostrą i w naszym pokoju jest piętrowe łóżko wcześniej mi to nie przeszkadzało ale teraz trochę zaczęło no bo jakbym chciał się z dziewczyną poprzytulać i wgl i wgl to trochę niekomfortowe by to było ponieważ jest na tym łóżku strasznie mało miejsca i no po prostu nie ma jak ;c (pokój jest za mały na 2 łóżka) a moja druga siostra (22 lata) ma duży pokój (sama) i ładnie umeblowany tylko że jej nie ma nigdy w domu przyjdzie na 20 minut po czym idzie do chłopaka i tam nocuje przychodzi jeszcze rano żeby się wyszykować do pracy wychodzi ok 16 wraca je obiad i wychodzi... moim zdaniem to trochę nie sprawiedliwe że jej wiecznie nie ma nikogo nie zaprasza a ma taki duży pokój... Ona na pewno nie zamieni się ze mną bo nie będzie gdzie miała swoich ubrań pochować... możecie coś doradzić w tej sytuacji? dziękuje pozdrawiam :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować