Gość gość Napisano Styczeń 26, 2015 Witam. Mój problem może się wydać bez sensu dla innych i z góry chciałbym powiedzieć że zdaje sobie sprawę iż inni mają gorzej. A więc do rzeczy... Chciałbym zaprosić dziewczynę do domu ale mi głupio ponieważ mam pokój z młodszą o 7 lat siostrą i w naszym pokoju jest piętrowe łóżko wcześniej mi to nie przeszkadzało ale teraz trochę zaczęło no bo jakbym chciał się z dziewczyną poprzytulać i wgl i wgl to trochę niekomfortowe by to było ponieważ jest na tym łóżku strasznie mało miejsca i no po prostu nie ma jak ;c (pokój jest za mały na 2 łóżka) a moja druga siostra (22 lata) ma duży pokój (sama) i ładnie umeblowany tylko że jej nie ma nigdy w domu przyjdzie na 20 minut po czym idzie do chłopaka i tam nocuje przychodzi jeszcze rano żeby się wyszykować do pracy wychodzi ok 16 wraca je obiad i wychodzi... moim zdaniem to trochę nie sprawiedliwe że jej wiecznie nie ma nikogo nie zaprasza a ma taki duży pokój... Ona na pewno nie zamieni się ze mną bo nie będzie gdzie miała swoich ubrań pochować... możecie coś doradzić w tej sytuacji? dziękuje pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach