Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toosensitive

mój chłopak nie okazuje uczuc

Polecane posty

Jesteśmy razem przeszło półtora roku.Na początku było wspaniale. Mówił mi prawie cały czas, że kocha, tulił, wspierał, był miły. Az do czasu pewnego incydentu kiedy to w pracy źle się poczuł .. zaczeły się problemy. częste bóle głowy, ból rąk ( praca fizyczna), zmęczenie. znalazł inąą pracę. było dobrze. jednak haruje tam jak wół ale jest to praca dobrze płatna i wiem, ze jej nie zmieni. Ale stał się zimny...nie mówi ze kocha, nie przytula ( tylko wtedy gdy jestesmy sami, w łóżku ). Rozmawiałam z nim na ten temat.. wszystko wskazuje na to , ze mnie kocha ale on po prostu ma problemy z tym okazywaniem. Ja nie chce go zmieniać..bo po co?? Kocham go jaki jest. wazne ze jestesmy razem. Ale ja po prostu chce się nauczyć tego jak ja mam się zachowywac..jak ja mam nauczyć się mniej okazywać uczucia..ja chce mniej ponireważ ja jestem strasznie wrazliwą osobą i mi to strasznie przeszkadza. nie tylko w moim zwiazku ale w życiu codziennym. Czy tez macie chłopaków, którzy nie potrafia okazać wam tego co czują? jak sobie z tym radzieice??

Gość gość
tak mój też taki był, pózniej okazało się że uczucie i milość Jego do mnie wygasła. A był tylko po to aby wykorzystać i nie być samotnym...

Gość gość
ale oczywiście nie wiem jaki jest Twój facet :) może nie jest taki sam, i wszystko się ułoży :) a tego życzę :)