Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat..Zawsze miałam jakiś plan. Zzawsze miałam jakiś cel, coś co mnie pchało do przodu..Głównym celem było wyprowadzka, życie z daleka od tej lekkopatologicznej atmosfery, ale okazało sie że ja nie umiem żyć z daleka, że za bardzo się przyzwyczailam do tego co jest tu, i gdzie indziej czuje się jak małe, zagubione, samotna, zostawione sobie dziecko. Chciałabym być odpowiedzialna i tak dalej, ale nie umiem. Za cokolwiek się nie wezme to za chwilę coś pieprzę - albo olewam, unikam, boję się albo moje psychiczne problemy wracają i zaczynam wyć w miejscach publicznych. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, jedynie we własnym pokoju czuje się bezpiecznie. Poza czuję się jak brzydka, mała dziewczynka, która nic nie wie.. Nie wiem co będzie dalej:( nie mam pomysłu.. do tego nie mam żadnych znajomych ani przyjaciół.. i szczerze to nawet już nie umiem gadać z ludzmi.. Czy jest jakiś sens iśc dalej? Nie chce być taka przerażona przez całe życie.

Gość gość
masz prace?

Gość gość
a ja przeciwnie , nie chcę mieć znajomych ani kontaktu z ludźmi :) chcę mieć tylko kasę aby żyć tak jak ...chcę :) i do tego dążę

Gość gość
Nie mam pracy

Gość riabreathconwulf1982eygeb
Mam 20 lat..Zawsze miałam jakiś plan. Zzawsze miałam jakiś cel, coś co mnie pchało do przodu..Głównym celem było wyprowadzka, życie z daleka od tej lekkopatologicznej atmosfery, ale okazało sie że ja nie umiem żyć z daleka, że za bardzo się przyzwyczailam do tego co jest tu, i gdzie indziej czuje się jak małe, zagubione, samotna, zostawione sobie dziecko. Chciałabym być odpowiedzialna i tak dalej, ale nie umiem. Za cokolwiek się nie wezme to za chwilę coś pieprzę - albo olewam, unikam, boję się albo moje psychiczne problemy wracają i zaczynam wyć w miejscach publicznych. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, jedynie we własnym pokoju czuje się bezpiecznie. Poza czuję się jak brzydka, mała dziewczynka, która nic nie wie.. Nie wiem co będzie dalej nie mam pomysłu.. do tego nie mam żadnych znajomych ani przyjaciół.. i szczerze to nawet już nie umiem gadać z ludzmi.. Czy jest jakiś sens iśc dalej? Nie chce być taka przerażona przez całe życie. Jasne http://ph0.to/21