Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziamulasiek2811

mam skonczone 16 lat i bardzo duzy problem

Polecane posty

Gość ziamulasiek2811

Hej od razu z gory bardzo prosze o darowanie sobie zbednych nie milych komentarzy bo i tak jestem przybita :-( problem w tym ze we wrzesniu 2014 powinnam isc do 1 klasy szkoly sredniej i nie poszlam moi rodzice maja kuratora a wiec jestem w przegranej sytuacji :-/ jutro mam sprawe o nie chodzenie do szkoly co mi za to grozi :-/ ? Wiem ze szkola jest wazna ale mialam swoj powod ze nie poszlam marla mi przyjaciolka i po tym sie zalamalam nie chcialam wogole chodzic do szkoly i odizolowalam sie od ludzi :-/

Gość gość
Kochanie musisz iść do psychologa. Będzie dobrze, to tylko życiowy zakręt, wyciągnij wnioski i idź na przód! Powodzenia

Gość gość
Tego powodu pewnie nie wezmą pod uwagę. Nie wiem, może pogotowie opiekuńcze albo dom dziecko, albo w najlepszym przypadku Ty dostaniesz kuratora.

Gość ziamulasiek2811
Nie mam wsparcia u rodzicow ja powinnam chodzic do psychologa ale tata stwierdzil zebym nie robila z siebie "czubka" i zabronil mi bardzo sie boje co teraz bedzie nie jestem zdemoralizowana nie sprawiam zadych innych problemow wychowawczych procz tego ze nie chodze do szkoly :-/

Gość ziamulasiek2811
Pomoze ktos :'(

Gość inmudlide1988hscem
Nie mam wsparcia u rodzicow ja powinnam chodzic do psychologa ale tata stwierdzil zebym nie robila z siebie "czubka" i zabronil mi bardzo sie boje co teraz bedzie nie jestem zdemoralizowana nie sprawiam zadych innych problemow wychowawczych procz tego ze nie chodze do szkoly :-/ Jasne http://fc.cx/e

Gość daytrimlighhinx1983zshqb
Tego powodu pewnie nie wezmą pod uwagę. Nie wiem, może pogotowie opiekuńcze albo dom dziecko, albo w najlepszym przypadku Ty dostaniesz kuratora. Jasne http://min.do/4