Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adamjan88

Chcę sprawić mojej dziewczynie prezent :)

Polecane posty

Drogie Forumowiczki :) Nie wiedziałem gdzie mam to napisać, ale mam nadzieję, że dobrze trafiłem (choć to forum dla kobiet, ale może Wy mnie zrozumiecie) :) Sytuacja przedstawia się tak: 29 stycznia obchodzę ze swoją dziewczyną nasza trzecią rocznicę :) Mam już wszystko zaplanowane, bo ona zasługuje naprawdę na wszystko co najlepsze, ALE... chciałbym poprosić o coś jeszcze Was, a mianowicie o prezent - niespodziankę :) Moja dziewczyna jest bezgranicznie oddana swojej pasji, którą jest fotografia. Zajmuje się tym coraz bardziej profesjonalnie, a ja chciałbym, żeby nadal rozwijała się w tym co kocha. 29 stycznia niech każda osoba, która to czyta, wejdzie na jej fanpage na facebooku - "Anna eŁ Photography". Kliknijcie lubię to, albo polubcie zdjęcia, które Wam się spodobają. Podzielcie się tą wiadomością ze swoimi znajomymi i pamiętajcie o tym 29 stycznia :) Niech ten dzień będzie dla niej niezapomnianym dniem także dzięki Wam :) Bardzo dziękuję, Adam

Gość ncedsaldasan1987pacyu
Drogie Forumowiczki Nie wiedziałem gdzie mam to napisać, ale mam nadzieję, że dobrze trafiłem (choć to forum dla kobiet, ale może Wy mnie zrozumiecie) Sytuacja przedstawia się tak: 29 stycznia obchodzę ze swoją dziewczyną nasza trzecią rocznicę Mam już wszystko zaplanowane, bo ona zasługuje naprawdę na wszystko co najlepsze, ALE... chciałbym poprosić o coś jeszcze Was, a mianowicie o prezent - niespodziankę Moja dziewczyna jest bezgranicznie oddana swojej pasji, którą jest fotografia. Zajmuje się tym coraz bardziej profesjonalnie, a ja chciałbym, żeby nadal rozwijała się w tym co kocha. 29 stycznia niech każda osoba, która to czyta, wejdzie na jej fanpage na facebooku - "Anna eŁ Photography". Kliknijcie lubię to, albo polubcie zdjęcia, które Wam się spodobają. Podzielcie się tą wiadomością ze swoimi znajomymi i pamiętajcie o tym 29 stycznia Niech ten dzień będzie dla niej niezapomnianym dniem także dzięki Wam Bardzo dziękuję, Adam Jasne http://revmkt.in/7

Gość venmehlpona1974tqwui
Drogie Forumowiczki Nie wiedziałem gdzie mam to napisać, ale mam nadzieję, że dobrze trafiłem (choć to forum dla kobiet, ale może Wy mnie zrozumiecie) Sytuacja przedstawia się tak: 29 stycznia obchodzę ze swoją dziewczyną nasza trzecią rocznicę Mam już wszystko zaplanowane, bo ona zasługuje naprawdę na wszystko co najlepsze, ALE... chciałbym poprosić o coś jeszcze Was, a mianowicie o prezent - niespodziankę Moja dziewczyna jest bezgranicznie oddana swojej pasji, którą jest fotografia. Zajmuje się tym coraz bardziej profesjonalnie, a ja chciałbym, żeby nadal rozwijała się w tym co kocha. 29 stycznia niech każda osoba, która to czyta, wejdzie na jej fanpage na facebooku - "Anna eŁ Photography". Kliknijcie lubię to, albo polubcie zdjęcia, które Wam się spodobają. Podzielcie się tą wiadomością ze swoimi znajomymi i pamiętajcie o tym 29 stycznia Niech ten dzień będzie dla niej niezapomnianym dniem także dzięki Wam Bardzo dziękuję, Adam Jasne http://u.airabruzzo.org/i