Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

espiro magic spacerówka co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.polecacie???

Gość gość
????

Gość gość
Ma ktoś??

Gość gość
Dużo osób kupuje więc chyba dobre

Gość gość
Witam, Szukamy spacerówki w zastępstwie obecnego kolosa na pompowanych kołach. Na magica zwróciłam uwagę, jednak pojechaliśmy obejrzeć wczoraj cos innego. W sklepie nie mieli na stanie tego co chcieliśmy ale pośród kilkunastu typowych parasolek (których nie chce) był właśnie magic. No i z tego co mogę powiedzieć po obserwacji w sklepie to tak: -jest pałąk (dla mnie istotny) odpinany -powiększana budka (spora myślę że byłaby okej) -osłonka na nogi -mega lekki (po dotychczasowych doświadczeniach cudo-córka była z nami więc testowałam z nią w środku) -składa się w "walizeczke" zapinana klamrą naprawdę do niewielkich rozmiarów -kosz pod wózkiem kwestia gustu kiedy dziecko śpi można się dostać do niego poprzez odpięcie suwaka. Jest raczej nie wielki tak dla wrzucenia jakiejś zabawki czy drobnych rzeczy dziecka. -siedzisko na pasku dla mnie lepsze opuszczanie mam kiepskie doświadczenia z przyciskami blokują się itd -pas kroczny wyciągany z podnóżka i sam podnóżek nie obity folia (dla mnie to na minus) -brak folii przeciw deszczowej (oryginalna espiro to koszt rzędu 30zl oczywiście są tańsze uniwersalne) Moja opinia tak jak pisałam opiera się jedynie na podstawie tego co zobaczyłam w sklepie ale to zawsze więcej niż w przypadku chociażby filmików na yt. Sama jeszcze mocno się zastanawiam nad tym wózkiem. Podoba mi się wizualnie, lekkością jazdy tylko nie wiem jak praktyka....sklepowa posadzka to nie chodniki w mieście niestety. No i jak z tymi kołami? Używam wózka codziennie wiec nie chce zwykłej szmacianej parasolki, jednocześnie liczy się waga-musze sama go wyprowadzić i potem chować, gabaryty w aucie-kiedy jedziemy na weekend do rodziny i go zabieram, wyjazdy na wakacje itp. No i co chyba najważniejsze chciałabym aby to był ostatni wózek dla córki. Póki co jest mała(7,5 m-ca) i jak ją wsadziliśmy to miała miejsca od groma, ogólnie jest drobna i jakoś szczególnie wyrośnieta nie będzie (rodzice po 170cm) chce by posłużył do min 2rż. Zatem jak to by się miało do wysokości oparcia którą producent ocenia na 43 cm? Wiecie nie chce tego efektu jakby dziecko wyrosło z wózka;) i jak te koła bo czytałam że problematyczne. .. Dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam

Gość gość
Nie testowałam wprawdzie tego wózka, ale stwierdzam że ma paskudną kolorystykę (wiem, że to nie najważniejsze, ale jednak..)

Gość gość
Tez się nad nim zastanawiam.

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g