Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa994

Jak dbać o cipke?

Polecane posty

Gość ewa994

Mam do Was bardzo ważne pytanie: jak dbać o swój ,,skarb" tak żeby podobać się chłopakowi i być zdrowa? Mam 20 lat i poznałam super faceta i lada moment dojdzie do zbliżenia. Powinnam się wydepilować? Czym najlepiej? A jak z higieną? Jak często się podmywać i jak zminimalizować brzydki zapach po całym dniu? Warto zacząć stosować płyny do higieny intymnej i wkładki higieniczne? A może polecacie jeszcze jakieś inne kosmetyki? Do tej pory to mnie nie bardzo obchodziło, że jestem tam taka zarośnięta i czasem niemiło pachę, ale teraz będę się nią dzielić i musze wziąść to pod uwage. Pozdrawiam :)

Gość gość
podmyj sie a golenie zostaw chlopakowi to bedzie fajna gra wstepna

Gość gość
Ja uważam, że ważne jest, aby regularnie się badać. Cytologia, wymaz itp. Do tego zamiast zwykłego mydła używać dobrego płynu do higieny intymnej - taki co ma odpowiednie pH, jest łagodny i nie podrażnia. A jak pojawiają się jakieś nietypowe dolegliwości typu swędzenie czy większa wydzielina, to brać probiotyk dla kobiet. Są różne dostępne, a ja akurat stosuję doustny lacibios femina, bo mi odpowiada taka forma, a do tego już sprawdziłam, że skutecznie chroni florę bakteryjną miejsc intymnych.

Gość gość
Nie wiem czy wiecie drogie Panie, ale ciągłe używanie płynów do higieny intymnej bardziej szkodzi niż pomaga i powie wam to każdy lekarz. Człowiek nie może być sterylny, musi posiadać swoją florę bakteryjną, bo ona nas chroni przed infekcjami, więc mydło w zupełności wystarcza.

Gość Męski facet
Żadnych laserów! Mój ideał p***y to zadbany bóbr

Gość gość
Często ją używać, sprzyja elastyczności i nawilżeniu ;)

Gość degustator pipek
Przede wszystkim myć i unikać przypadkowych kontaktów.

Gość gośćtomvectra
co nazywasz skarbem kawałem mięsa w dodatku często smięrdzącego skoro cuchneło Ci na codzien tzn że tak juz zostanie mi miałaś wpojonej higieny i zawsze tak będzie facet to zauważy i zostawi Cię będziesz jednorazowym materacem i nie nazywaj pochwy skarbem to jest tylko narząd genitalia nic więcej