Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przemyslenia na temat czystości do slubu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Ostatnio po rozmowie z pewną osobą naszło mnę na przemyślenia. Nie jestem osobą praktykującą wiarę. Więc nigdy nie traktowałam seksu przed małżeńskiego jako grzechu i tp . Uważałam, że jeśli się kocha ufa to można z taką osobą pójść do łózka. Po rozmowie z nim dopadły mnie pewne wątpliwości. Co mi napisał ( jedno z wielu) - mam nie jednego kumpla który już w liceum szalał i na studiach takich miałem, ale oni dziś nie patrzą na swoje żony jak na ich jedyne kobiety, to jest ktoraś tam - to powoduje też wiele problemów, niedomówień - tęsknot , porównań, konfliktów nawet a wiem bo znam małżeństwa które nie wytrwały do ślubu, lub się tym nie martwili - co można dać facetowi z którym chce się spędzić resztę życia w noc poślubną? Swój piękny skarb, całą siebie. Co dasz facetowi z którym będziesz chciała spędzić resztę życia a już nie będziesz tego miała? Opowieść kto to był i... -niech związek nie opiera się na miłości fizycznej bo ludzie przestają być tak atrakcyjni fizycznie, pojawiają się młodsze i co wtedy -Słusznie, słuchaj na serio, nie mówię że ten nie będzie Twoim mężem, ale jak się zmieni i pokochasz jakiegoś gościa na zabój i będziesz dla niego tą perłą tą która nie szukała frajdy przed nim, będzie Ciebie szanował, bo będzie wiedział że Ty siebie szanowałaś i jego choć jeszcze go nie znałaś hym.. potrzebowałam bym z kimś porozmawiać ? Najlepiej że by nie byłą to osoba która powie ze seks przed ślubem to grzech i tyle ktoś ?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Moj maz byl moim pierwszym i ostatnim. Zaluje. Z moich obserwacji wynika, ze zaluja Ci co nie mieli doswiadczen z innym i Ci ktorzy za bardzo korzystali;) Wiec trzeba by to wyposrodkowac;) Zeby troche uzyc,ale sie nie zeszmacic;)

Gość gość
Zeszmacic? A co z facetami,ktorzy bzykaja ile wlezie? I do dziś są singlami :)