Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepionka odra, świnka, różyczka

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj córka ma szczepienie, ale ma lekki katar i nie wiem szczepić czy przełożyć.

Gość gość
Szczepionki STRASZNIE osłabiają organizm. Nie ryzykuj powikłań, jeśli już musisz szczepić, to poczekaj aż będzie całkiem zdrowa, najlepiej gdybyś podawala jej spore dawki wit C(mozna kupić 1kg na allegro I dla całej rodziny starczy na nawet rok) żeby mogła szybciej wydalic toksyny. Zadbaj o to, żeby szczepionka była pozbawiona negatywnych składników pomocniczych- np metali ciężkich.

Gość gość
Nie szczep, zaczekaj aż będzie zdrowa i odczekaj dodatkowo kilka dni powikłania mogą być zawsze

Gość gość
Zaszczep na wiosnę, czym później tym lepiej, u mojego syna ta szczepionka uszkodziła jelita -udowodnione. odwlecz trochę szczepienie udawaj ze chora itd polska zacofany kraj i nikt nie powie głośno ze mmr za szybko dzieciom podają

Gość gość
Szczepionka odwołana. Tak się właśnie zastanawiałam czy nie poczekać do wiosny.

Gość gość
w moim ośrodku szczepią "priorix"

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, gratuluję mądrego podjęcia. Lekarz nie powie ze szczepienie jest bee bo ktoś na tym zarabia gdy ja powiedziałam ze nie będę szczepić dziecka zostałam potraktowana jak śmieć

Gość gość
ja cały czas zwlekam z priorixem,a lekarz ciągle pyta kiedy...córka ma dwa latka i dwa miesiące