Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovely69

zdrada

Polecane posty

Gość lovely69

Od 5 lat jestem w zwiazku z facetem, uklada nam sie nawet bardzo dobrze i w lozku i w zyciu. Ehhhh ale przwjde do sedna sprawy. Zanim poznalam mojego lubego (L) spotykalam sie z jego bratem, tak bratem (S), chociaz jeszcze wtedy nie wiedzialam ze sa bracmi.... dowiedzialam sie dopiero gdy zaczelam byc z moim L. Z S spptykalismy sie rozmawialismy bylo nam razem dobrze do czasu gdy dowiedzialam sie ze ma dziewczyna ehhhh. Gdy zaczelam byc z moim L, wtedy S powiedzial mo ze mu na mnie zalezy i zebym zerwala z jego bratem i on zerwie ze swoja dziewczyna. Nie zrobilam tego , choc nadal ciagnie mnie do S. I od 5 lat mam pewien problem. Od 5 lat nadal mam kpntakt z S. Tzn on o niego zabiegal, zaczelo mnie do niego przyciagac, wtedy okazalo sie ze jego dziewczyna jest w ciazy.... szok... totalny szok.... zerwalam z nim wtedy kontakt... lecz i to nie pomoglo bo zaraz po narodzinach znow sie odezwal. Zaczelismy sie spotykac juz teraz normalnie na legalu u nich w domu, wymiwka zawsze byly odwiedziny dziecka.... czasem zdarzalo sie ze moj L byl w pracy a oni mieszkali blisko to wtedy przychodzil na chwile ze niby czegos zapomnial albo soli zabraklo.... uwielbialam te chwile i wiem ze on tez.... lecz teraz po 5 latach ten kontakt sie urwal przez jwgo dziewczyne ktora sklocila go z cala rodzina i wszystkimi znajomymi. , moze nie cslkowicie sie urwal ale to juz nie jest to co wczesniej. Powiedzcie mi prosze... co mam zrobic....

Gość gość
jesteś zdrowo pie*dolnięta. prześpij się też z ojcem, stryjem, dziadkiem i kuzynem swojego chłopaka. a tam pójdźmy dalej zahacz jeszcze o sąsiada i listonosza a co! skoro taka chętna jesteś i gościnna. patologia. na miejscu kobiety brata twojego partnera dałabym ci w twarz i uwierz ze to ty byś była czarna owcą w rodzinnie od razu. a brat chłopaka cóż zapewne ma ubaw po pachy widząc jak się do niego ślinisz. i uwierz że gdyby chciał to by był z tobą nie z tamtą kobieta. zejdź na ziemie lolitko.

Gość lovely69
Zacznijmy od tego ze ja z nim NIE SPALAM wiec sory ale takie komentarze komus innemu mozesz dawac. Po 2 powiedzial do swoich rodzicow ze ma zamiar ja zostawic bo juz z nia nie wytrzymuje.... a ja nie mam zamiaru zostawiac swojego L dla niego. Po prostu jest w nim coa takiego co przyciaga. Przez 5 lat to on ciagle zabiegal o kontalt ze mna nie ja....

Gość gość
ohh ty biedna pokrzywdzona, w sumie nie rozumiem czy chwalisz się czy też żalisz? planujesz zdradzić swojego faceta z jego bratem? pytasz czy powinnaś? z moralnego punktu widzenia nie powinnaś zadawać w ogóle takich pytań. pomyśl jakie będą konsekwencje jeśli to zrobisz. facet mówi że chce zostawić tamtą kobietę ale tego nie robi. filmów się naoglądałaś planujesz uciec z nim w siną dal czy co?myśl kobieto, myśl.

W pewnym sensie trochę Cie rozumiem... Co prawda to nie mój były ale zawsze mu się podobalam... No, on to pokazywał ale ja nie, ostatnio się pocalowalismy i teraz ciągle myślę o tym, choć wiem ze to zle bo chciałabym go częściej widywać, kiedyś jezdzilismy we trójkę z moim partnerem na weekendy ale teraz się ten kolega przeprowadził i rzadko się widzimy i tu jest problem bo mnie ciągnie by do niego od czasu do czasu zadzwonic no i w dodatku ostatni ten pocałunek... Ehhh