Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im bardziej przystojny facet tym gorszy charakter

Polecane posty

Gość gość

zdrady, egocentryzm, zanik uczuc... Idealow nie ma. Albo uroda albo charakter, dlatego najlepsi są przecietni

Gość gość
Jestem przystojny i masz rację bywam okropny ale seks ze mną jest taki że wszystkie te okropieństwa są w stanie kobiety znosić :)

Gość gość
Mój poprzedni był taki przystojniak. Co z tego jak był chamski bubek w ładnym opakowaniu a w łóżku myślał tylko o sobie.No i nie miał za wielkiego. Obecny jest taki sobie powierzchownie ale poza tym przeciwieństwo tamtego.Silny a czuły i delikatny, i miły a przede wszystkich kim mądry.W łóżku czarodziej i może długo , namiętnie i ma czym.Kochanie się z kim to orgazm za orgazmem.

Gość gość
Ale Kolego od kiedy JAKOŚĆ stosunku jest wprost proporcjonalna do gładkiej gębusi lub ładnego torsiku u gościa? :P Owszem te 3 czynniki mogą być powiązane ale nie muszą. Obstawiam cysternę WhiskeY że kobiety znajdują Cię atrakcyjnym boś przebojowy. A przebojowyś dlatego boś świadom swej przystojności :) Proste. Przebojowść je podnieca i Twe poczucie wartości, a przystojne mordziszcze może lecz nie musi. Teraz dawaj mnie moją cysternę WhiskeY :P

Gość gość
Moj tez ma malego, ale dlugo moze. :)

Gość hajjjjjitsme
Co racja, to racja. Przeczytaj książkę Zaplecze - Violetty Komar. Również ona ten temat dogłębnie analizuje. Polecam!

Gość czerwony karzel reakcji
bzdura opakowanie mozesz modyfikowac dowolnie, chirurgia plastyczna zarabia na tym krocie a przewrucic we lbie moze sie kazdemu

Gość gość
podam przykład - mój brat. dziewuchy sikają na jego widok, obiektywnie rzecz biorąc jest bardzo przystojny, dobrze zbudowany i wysoki. ale jego charakter - mnie wyzywa od szmat, dzikusów p**********h (jestem cicha i spokojna - on zupełnie odwrotnie) tak zupełnie bez powodu...w domu nie potrafi (no dobra chyba raczej nie chce) zrobić zupełnie nic...nigdy nie pozmywał naczyń, nigdy nic po sobie nie posprzątał czy nie wyprał, całymi dniami leży na kanapie przed telewizorem lub siedzi przed kompem. kidy zwrócę mu uwagę, żeby coś po sobie posprzątał to robi mi piekielne awantury. co na to rodzice? hmm zupełnie nic. są z niego dumni...

Gość gość
weź się za Dupolixa tego od ariów

Gość gość
jak go starzy nie wychowali od tego ma ciebie ja na przyklad bywam w takich wypadkach wyjarkowo niezdarna kelnerka :P stopka1: ile herbaty miesci sie w klawiaturze? stopka2: czy schabowy zjezdzajac z talerza zrobi plame tylko na spodniach czy takze na koszuli? stopka3: skoro jest taaki madry ty mozesz byc taaka glupia i non-stop prosic go o wyjasnienia wszsystkiego,,,, ciekawe po ktorym razie zacznie sie wymigiwac

Gość gość
Nie prawda :) Mój mężczyzna jest szalenie przystojny, inteligentny, super wykształcony i ma boski charakter, dba o mnie i stara się cały czas dzięki czemu jestem z nim szczęśliwa, a on ze mną :)

Gość gość
Kwestia indywidualna. Zależy od wychowania, wpojonych wartości, poglądów i zasad. Nie mniej jednak, przystojni mężczyźni mają duże powodzenie, więc mogą sobie korzystać z kobietami do woli, a co za tym idzie, nie spieszy im się do stałego związku.

Gość gość
Nie zgadzam sie z tym z wlasnego doświadczenia.