Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię znaleźć bratniej duszy

Polecane posty

Gość gość
Może raczej powinnam go bardziej prawidłowo nazwać: nie bratnia dusza, tylko bratni burzyciel spokoju. ;-) :-D

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
zaluje ze go poznalam

Gość gość
tez nie moge znalezc bratniej duszy

Gość gość
Czy ktoś wie, od czego zależy, że takie bratnie dusze w końcu są razem, czy jednak nie wszystkim się to udaje?

Gość gość
Wygląda na to, że ten którego spotkałam to bliźniaczy płomień.

Gość gość
jestescie razem?

Gość gość
podoba mi sie ktos ale nie mozemy byc razem

Gość gość
on jest duzo mlodszy

Gość gość
"gość dziś Wygląda na to, że ten którego spotkałam to bliźniaczy płomień". Nie. Wyżej pisałam, że uciekł. Tematu bliźniaczych płomieni nie znałam, bo o nich wcześniej nie słyszałam, poznałam niedawno i prawie wszystko się zgadza. To, że nie można być razem i że któreś na początku ucieka i że się wtedy mocno ranią to podobno normalne. Mogą być razem dopiero za jakiś czas. Zobaczymy.

Gość gość
nie wiem jak to jest z bratnimi duszami.czy to blizniacze dusze?

Gość gość
"gość dziś nie wiem jak to jest z bratnimi duszami.czy to blizniacze dusze?" To to samo. Tylko bratnich dusz każdy ma więcej, a bliźniaczy płomień jest tylko jeden. I może właśnie go spotkałam, tego bliźniaczego burzyciela spokoju. :-D Może dowiem się za kilka lat, jak pisano. Trochę długo na czekanie, żeby się dowiedzieć. Ale i tak nikt inny mnie nie interesuje, bo kocham jego, to może te parę lat i tak nic się nie zmieni. Albo przez ten czas się okaże, że on jednak nie był kimś takim, tylko bliźniaczą duszą.

Gość gość
blizniaczy to chyba najlepszy

Gość gość
milosc odbiera rozum

Gość gość
"gość dziś blizniaczy to chyba najlepszy". Bliźniaczy to znaczy bardzo do nas podobny, w uproszczeniu. Bo za bliżniaczymi duszami i bliżniaczymi płomieniami kryje się cała filozofia. I coś w tym jest, bo u nas było tak, jak piszą. Gościu wyżej, dlaczego miłość odbiera rozum? Rozum odbiera chemia. A miłość na odwrót, to nie to samo.

Gość gość
blizniacze dusze sa do siebie podobne z wygladu.

Gość gość
z milosci mozna zwariowac.

Gość gość
Niekoniecznie, ale mają te same zainteresowania, przez co się tak dobrze rozumieją.

Gość gość
"gość dziś Niekoniecznie, ale mają te same zainteresowania, przez co się tak dobrze rozumieją". Tak właśnie jest. A czy jesteśmy do siebie podobni z wygladu, to chyba nie. Ale widziałam wiele razy pary, które wygądały razem jak brat i siostra, tak bardzo byli do siebie podobni z wyglądu, tak niektórzy się dobierają i nie wiem od czego to zależy.

Gość gość
po co nam to bylo

Gość gość
Żałujesz czegoś?

Gość gość
Niczego nie żałuję.

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze? Poznajesz kogoś takiego i tracisz z rożnych powodów. Ta świadomość,że życie kiedyś się kończy,a wy go razem nie przeżyjecie i nie będzie już drugiej szansy na to. Nie złapiecie się za rękę, nie pożegnacie.

Gość gość
Niedawno napisałam, że nie wiem, czy jesteśmy do siebie podobni. Ale wygrzebałam nasze wspólne zdjęcia, gdzie bardzo dobrze widać nasze twarze i rzeczywiście, mnóstwo cech na twarzy takich samych i w podobnym kształcie. :-) Plus ten sam kolor oczu, karnacja, kształt głowy.

Gość gość
To o co chodzi?

Gość gość
"gość dziś Wiecie co jest najgorsze? Poznajesz kogoś takiego i tracisz z rożnych powodów. Ta świadomość,że życie kiedyś się kończy,a wy go razem nie przeżyjecie i nie będzie już drugiej szansy na to. Nie złapiecie się za rękę, nie pożegnacie". Ty też masz ten problem? Myślę dokładnie tak samo na zmianę z okresami złości, że zrobił niedawno coś skierowanego do mnie, a i tak się nie odezwał. Ale tak podobno się dzieje w przypadku bliźniaczych płomieni. Nie wiem, czy Wy też jesteście bliźniaczymi płomieniami czy bratnimi duszami, ale podobno powroty mogą być. Ale musi nadejść właściwy czas, a my się musimy przez ten czas czegoś nauczyć, czasem od siebie nawzajem.

Gość gość
A co takiego zrobił?

Gość gość
"gość dziś A co takiego zrobił? Napisać niestety nie mogę, ale włożył w to wiele czasu i wysiłku. Tylko po co, skoro odzywać się nie zamierza. Łatwiej było, gdy go nie znałam. A on cały czas jakoś znajdzie sposób, żeby o soie przypomnieć. Dziwne jest spotkanie kogoś takiego.